Најдобра македонска ракометарка на ЕП во Македонија 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување

Која е најдобрата Македонска ракометарка на Европското првенство 2008?

• Тања Андрејева

Гласови: 10 15,4%
  • Веселинка Треноска

Гласови: 0 0,0%
  • Дијана Наумоска

• Драгана Пецевска

• Валентина Радуловиќ

• Наталија Тодоровска

Гласови: 25 38,5%
  • Александра Славковска

• Тања Шалевска

• Мирјета Бајрамовска

• Наташа Коцевска

Гласови: 3 4,6%
  • Олга Бујанова

• Билјана Црвенкоска

Гласови: 1 1,5%
  • Драгица Кресоја

• Јулија Портјанко

Гласови: 17 26,2%
  • Елена Ѓорѓиевска

• Даниела Новеска

• Наташа Младеновска

• Робертина Мечевска

• Ленче Илкова

• Вкупно гласачи
    65
Статус
Затворена за нови мислења.
Ма каква Бујанова бе луѓе :nesvest:
Спора е ко смрт...Од 30 удари по грешка ке погоди 3-4 гола !:nenene:

Девојчето беше одлично,што му се случи?Зарем навистина целосно се откажа од ракометот?
Убаво се сеќавам како бранеше на 16 години, речиси на ниво на Андреева. Како што прочитав во еден весник Радончиќ е целосно откажано од ракомет, се надевам дека грешам.

Збришани постовите за најдобра ракометарка дадени без образложение. За такви работи имате анкета погоре.
Продолжете.

За Тодорвоска гласав, играше одлично на сите натпревари до сега и штета што се повреди вчера, а после неа би ја ставил Андреева.

Мене само Тодоровска ми импонира во досегашниов дел од првенството.

Џену Грл.. не биди толку лоша :)
Ајде и со мало образложение...
Одбраната како целина е стандардна, но нападот не функционира...
Тодоровска и Портјанко би ги издвоил како наши најдобри ракометарки до сега, тие се единствени кои правеа проблеми на противничката одбрана, посебно Тодоровска. Затоа и гласав за неа.

Гласам за Наталија Тодоровска. Алал да и е! Има 34 години, а на сите натпревари блескаше!

Освен неа би ги издвоила и Бујанова, Андрејева, Портјанко, Кресоја...

Прашање за сите што тврдите дека Тања е најдобар играч...Како може да биде најдобар играч кога воопшто не ја прати топката туку само трча пред гол, ако се одбие од неа, супер, ако не...ќе ја погледне како поминува покрај неа и влегува во голот? На натпреварот со Хрватска и со Русија, обични топки не можеше да ги одбрани, сепак денеска беше супер...ама изгледа денот и се погодил. Шала на страна...она ако ни е најдобар играч...може да си одиме дома.
За мене моментално најдобри на првенствово се Наталија Тодорвоска, а по нејзе следат Портјанко и Бујанова

Гласав за Тодоровска.Ме интересира кај отиде таа црнкињата што играше за Македонската репрезентација пред некоја година...Охоланга мислам беше?:nesum:

Тодоровска ме имресионира во целиот тек на првенството,Андреева исто одлична на голот,а за Мечевска што да кажам секоја чест за борбеноста,едноставно не застана девојката и во напад и одбрана.

Гласав за Тодоровска.Ме интересира кај отиде таа црнкињата што играше за Македонската репрезентација пред некоја година...Охоланга мислам беше?:nesum:

Франција, на уште една операција.

Тодоровска, таа некако се издвојуваше на сите натпревари, иако и Портјанко е блиску.

Еве ги статистиките за ракометарките со највеќе погодоци:

Тодоровска е на 3 место, со 38 гола од 55 обиди (69%). Портјанко на 6, со 33 гола од 71 обид (46%), но затоа пак е и 5 место на листата на ракометарки со највеќе асистенции - 25.

А сакам да ја споменам и Кресоја, чисто онака. :back:

Долго време влече повреда на лигаментите и воопшто не игра,а од пред некој ден го раскина и договорот со Ѓорче.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom