Најдобра игра на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Kocka
  • Време на започнување Време на започнување
Нема толку компетентен човек во светов што може да каже која е најдобрата игра на сите времиња. ; )

Но секој може да си каже за него која е најдобра игра.

Он:

Лично за мене, Heroes of Might & Magic 3, a пообјективно, Super Mario Bros. 3.

Најдобри а воедно и најиграни и сеуште многи играни игри на сите времиња се FreeCell и Solitaire, нив ги има како составен дел во сите оперативни системи и секојдневно по канцелариите се губат саати и саати на нив:toe:
Уште долго време никој нема да ја надмине нивната популарност и играност.

Најдобри а воедно и најиграни и сеуште многи играни игри на сите времиња се FreeCell и Solitaire, нив ги има како составен дел во сите оперативни системи и секојдневно по канцелариите се губат саати и саати на нив:toe:
Уште долго време никој нема да ја надмине нивната популарност и играност.

Ххахаха сигурно не се играат повеќе од кантер страјк хахаха

Homm3.jpg

King%27s_Quest_-_Mask_of_Eternity_Coverart.jpg

Стари, добри, незаменливи!

Да речеш Half-life најдобра игра на сите времиња ај... ама CS???

За да можеш да кажеш дека некоја игра е најдобра треба со години наназад да ја играш и сеуште да ја играш и да ти биде интересна.

си праша и си одговори... Counter Strike.

spored mene Diablo ja igram najmnogu imam assesinka 69 level i praj partali,a igricata kako igrica e top i mislam deka e naprena 1998 ili taka ne6to a za taja godina grafikata e definitivno THUNDER

Star Craft / Brood War
Diablo II / LOD
Age of Empires

Легенди - Митови - Закони :smir: :toe:

Но секој може да си каже за него која е најдобра игра.

Он:

Лично за мене, Heroes of Might & Magic 3, a пообјективно, Super Mario Bros. 3.

Добро тогаш, според мене најдобри:
Half-Life 1,2
Max Payne 1,2
Hitman 4
Age of Empires III

Да речеш Half-life најдобра игра на сите времиња ај... ама CS???

Или па PES 2010... и до кога ќе ти биде најдобра? Додека не искочи PES 2011... :tapp:

За да можеш да кажеш дека некоја игра е најдобра треба со години наназад да ја играш и сеуште да ја играш и да ти биде интересна.

На мене досега со една игра само ми се има случено тоа - Star Wars: Knights of the Old Republic.

си праша и си одговори... Counter Strike.

Немој да ми ги вадиш зборовите од контекст. Тоа што ми го болдираше го пишав за PES 2010. А иначе ако уште ви е интересна CS, браво... мене ми здосади уште 2002 или 2003 негде.

Немој да ми ги вадиш зборовите од контекст. Тоа што ми го болдираше го пишав за PES 2010. А иначе ако уште ви е интересна CS, браво... мене ми здосади уште 2002 или 2003 негде.

вадени, не вадени... таа е поентата. Велиш како може ЦС да се смета за најдобра игра а притоа во истиот пост збориш и дека најдобрата игра треба да биде подолго време играно, да ни се свиѓа и во иднина да продолжиме да ја играме

За некои тоа претставува кантер...

Кантер ви е интересна зашто не сте виделе подобро.

Пробај ја CoD 4 или MW2, па после збори за Кантер-от. :)

откако го видов постот на смерт и сефирот (како и да се викаше членот) едноставно застанав во одбрана на играта оти ја почитувам. Како и да е според мене не би ја сместил како најдобра игра на сите времиња, тежок избор ми претставува тоа

Мислам дека Spacewar (или така некако се викаше) е првата игра, а не Pong. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom