Најдобра background музика?

• Креатор на темата Креатор на темата WildChild
  • Време на започнување Време на започнување
Е, ова мора да оди :D
Фала ви на сите, ако има уште некој слободно нека пушти линкче, добредојден е :)

Чек сеа, кое ?
Не бев сигурен кое ќе ти се допадне па ненамерно се поправив во мислењето 2 пати.

Anyway, супер што ти се допадна :)

Ова ќе направи твојата презентација за историјата на компјутерите да изгледа како да ја одлучува судбината на универзумот.

Ако ме прашаш мене, како што сум ваков Комплициран дизајнер и мора да напрам да изгледа филмски, тогаш би ти препорачал следнава трака да ја ставиш како сериозно INTRO (додека не си сеуште почнат нека врти), а потоа стави некоја класична background Музика (додека презентираш).

Ако толку ти е за сериозно еве ќе ти кажам како јас би го замислил целосно ова :D .Бидејќи се работи за компјутерска техника (презентација), според мене во интрото би требало да ја покажам моќта на компјутерите (односно целосно во интрото) Значи подетално вака: Прво иде оваа трака, и правиш интро нешто слично на ова видео како што е (знаете за што се работи можете и сами да заклучите по видеото). Значи во интрото ќе те праставува тебе кој си што си и што ќе презентираш накратко и колку е "моќна" таа презентација :D Кога ќе заврши тракава, добиваш аплауз и почнуваш со презентација а во меѓу време ќе течи некоја background Музика како на коментарите погоре, или нешто класика или можеби еве оваа:

Траката е еден час некаде и повеќе. Имаш добри делови, пресечи ги со некој едитор па потоа направи го да треа во зависност од колкава ти е должината на презентација односно колку време планираш да ја предаваш. Почетокот е многу добар за презентација од 01:00 , па некаде до кај 07:00.

Среќно.

и никој не предложи kraftwerk?

homecomputer e инструментална после воведот. ќе каже пешес пути "i program my home computer...." шибај после.
ако имаш професор 40 год или постар, ќе го погодиш у срце...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom