Најдобар сум во...?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Некогаш си мислам дека нема една ствар во која што можам да кажам дека сум најдобар.
Затоа ќе кажам дека сум најдобар во секогаш бидење втор по „добрина“ .

во уништување... јадниот мој иден сопруг.. ќе треба добро да се осигура :D

спиење........хрррррррррррррррррр

Најдобар сум во додворување аууу леле секаде сум се додворувал на пазар, во маркет абе тотално секаде и во менување девојки абе тоа како мокти чорапи ги менувам..

mnogu me biva za pisuvanje,na mala vozrast duri pisuvav i knigi,i na site im se svigaa.krivo mi e sto ne znaev kade da se obratam da gi izdadam i seuste ne znam.me biva za crtanje japanese anime i manga ama sakam da crtam dobro kako i lugeto od cii stripovi izlegle mnogu anime serii.stvarno me biva za crtanje i pisuvanje.

брза географија и анатомија , и да ги изнервирам моите дома барем така они викаат :(
--- надополнето: Sep 18, 2011 12:56 PM ---
брза географија и анатомија , и да ги изнервирам моите дома барем така они викаат :(
а да и самодеструктивност дефинитивно, ми нема рамен

Меѓусебна соработка и помош на тие кои им треба-тоа е добрата страна а лошата е дека имам и спротивен екстрем.

во многу работи сум добра но нема кој да ме пофали најмногу во пеење свирење пишување на текстови за пеење дружење комуникација .... во работење во спортот - одбојката и кошарката ,,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom