Натпревари во живо преку интернет

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Ja koga ce go palim u kompjuter fudbal mech mi prae prechki so slikata u monitor izgleda ne e vo red intermecot, sho da praem ako moze da kazuva nekoi fan na AC MILAAAAN ili SHKENDIIII OOO FORZAA

Ja koga ce go palim u kompjuter fudbal mech mi prae prechki so slikata u monitor izgleda ne e vo red intermecot, sho da praem ako moze da kazuva nekoi fan na AC MILAAAAN ili SHKENDIIII OOO FORZAA

До интернетот ти е 100%, или можеби немаш инсталирано плугини и сл...

БТВ НЕ СУМ ЗА МИЛАН НИ ЗА ШКЕНДИ ФОРЗА

Uci da pishuvash u forum prvo. Internet se vika a ne intermec :S menjaj kablite na internetot i ok che ti bide.

Да прашам дали ќе има на некои од нашиве телевизии кои што ќе пренесуваат Копа Америка од 1 јули до 24ти (мојот роденден :) ) или треба да гледаме на стримови ?

Дајте некое линкче за натпреварот Војводина-Вадуз.(досадно е па да се погледа нешто:))Фала!

Има ли некој да ми даде линк од натпреварот МЛС Алл стар - Манчестер ? Ако може одма ...

Некој линк за РАБОТНИЧКИ - АНОРТОЗИС?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom