Најдобар сум во...?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
најдобра сум во пренесување на трач муабет...дознавање на први трач-муабети :pipi: и најбоље сум во пливање :back:

Во чесност .:pipi:

најдобра сум во пренесување на трач муабет...дознавање на први трач-муабети :pipi: и најбоље сум во пливање :back:

Сигурна во ова? :icon_cool

Добра сум во многу работи, ама најдобра не сум во ништо. И од подобриот има подобар. Знам само дека има работи кои ги сакам и уживам да ги правам и во истовреме сум добра во тоа што го правам, но најдобра - не би можела да кажам, би било нескромно и нереално.

Незнам дали сум најдобар, но сум добар во дота,билјард,пикадо

механичар! во тоа сум најдобар,запишав и масински(за жал неможам да продолжам),а и заработував како механичар...:toe:

Во течно говорење (кога има потреба за тоа ,нормално :) ).
Во прикажување на културни гестови, кога-како.
Е сеа може не сум најдобар, ама добар сум во брзо снаоѓање при зборење кога ќе направам грешка. Ај така. :smir:

Во цепидлачење и вадење од ситуации.

најдобар сум во фудбал , дриблинг , шијам батка :pehar:
а од школово историја, за минатото абе се знам...едноставно најдобар сум од цела генерација а може и пошироко:baeh:

може да кажам дека за спиење сум ЦАР секое слободно време го користам за спиење :kesa:

Правење тост со кашкавал:pos2:Најубаво го правам бре:):)
незнам во што сум најдобра..другите би требало да кажат..мислам дека добро пишувам на слободни теми:toe:

Не сум најдобар во ништо, добар сум во фудбал на плејстјшн.

за смислувајне шеги сум цар,
да ве насмеам имам дар:kesa:

Јадење гомна дефинитивно сум тхе бест

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom