- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
Веќе се игра 19 по ред мак првенство. Секоја година по ред сме сведоци на намалување на квалитетот на истото и на се помал интерес од страна на гледачите на него. Логично, екипите имаат се помал буџет, а како резултат на тоа се ангажираат и се послаби играчи од страна!
Епа прашањето е доста просто и едноставно
Кој според вас е најдобриот странски играч кој играл во Македонија???
Јас паметам играчи како Петровиќ, Антониевиќ (Победа), Милошевиќ (Кожув, Силекс, Победа) и тн.
Според квалитетот кој го имаа тогашните засилувања од странство, во овој момент комотно би можеле да играат за репрезентацијата и да бидат најдобри во неа!!!
Но најдобар според мене е покоен Оливеира кој навистина остави белег во нашиот фидбал!!!
На вас е ред!!!
пс. до администртаторите!!! не видов ваква тема! доколку има ставете слободно клуч на оваа! :smir:
Епа прашањето е доста просто и едноставно
Кој според вас е најдобриот странски играч кој играл во Македонија???
Јас паметам играчи како Петровиќ, Антониевиќ (Победа), Милошевиќ (Кожув, Силекс, Победа) и тн.
Според квалитетот кој го имаа тогашните засилувања од странство, во овој момент комотно би можеле да играат за репрезентацијата и да бидат најдобри во неа!!!
Но најдобар според мене е покоен Оливеира кој навистина остави белег во нашиот фидбал!!!
На вас е ред!!!
пс. до администртаторите!!! не видов ваква тема! доколку има ставете слободно клуч на оваа! :smir: