Најдобар скопски тезга бенд

• Креатор на темата Креатор на темата Steve Ray
  • Време на започнување Време на започнување
Non Stop Band...

А од кафаниве... Fancy Band...

DAY OFF свират се што ти душа сака. Вокалот може да го отпее Џејмс Блант да се префрли на Никлбек и да заврши со Бритни(кој им беше на свирка во петокот знае:pos:)....

Ja bev, dobri bea, mi se sviga koloseum u takvo izdanje :) Inache mene favoriti mi se Hell Strings, sabota vo marakana, pa posle Eye Cue, sreda marakana.....

Најдобар репертоар дефинитивно Фанки Панкс, а најбоље атмосфера (кога идеме бандата) ни се прави на Саут Парк

Мислам South park...лично ги знам дечките супер се...малку репертоарот им е стар ама прифатливи песни за секого има

Сите тезга бендови треба да цркнат!
Сите аргументи дека сфирејки у тезга бенд, "музичарот" обезбедува пари неопходни за основна егзистенција, не држат вода...
Сфирејки во тезга бенд, "музичарот" само ги изложува на опасност недолжните луѓе кој случајно се нашле во негова близина да му поверуваат дека тој воопшто прави нешто добро....
Треба да се почне со тоа што ќе се преформулираат од Тезга Бендови, во Благо-Ретардирани и непотребни Џубоксчиња, а ќе се продолжи со наполнети пиштоли, пушки, апчиња со цијанид, молотови коктели и тн....:back:

Non Stop Band...

А од кафаниве... Fancy Band...
хохо комши ми се овија

иначе до сега што имам слушнато тезга некако hellstrings ми се најбоље(и од овие некои ми се комши)

Day-off се без конкуренција.
Свират песни што се близу до нашето време, а не бени кога ќе фати од 66 некоја. Убаво е се да се слуша, само нормално повеќе сакам поново.

Сите тезга бендови треба да цркнат!
Сите аргументи дека сфирејки у тезга бенд, "музичарот" обезбедува пари неопходни за основна егзистенција, не држат вода...
Сфирејки во тезга бенд, "музичарот" само ги изложува на опасност недолжните луѓе кој случајно се нашле во негова близина да му поверуваат дека тој воопшто прави нешто добро....
Треба да се почне со тоа што ќе се преформулираат од Тезга Бендови, во Благо-Ретардирани и непотребни Џубоксчиња, а ќе се продолжи со наполнети пиштоли, пушки, апчиња со цијанид, молотови коктели и тн....:back:

е ај те МОЛАМ дај кажи бенд кој не почнал со тезга??????????????????
и кажи ми дали Пилева и Дани ти вредат или се ГОЛА ВОДА, па ке ти кажам после неколку работи од музиката ако сакаш нормално.
а за свирка R&B Велешани супер свирка забава до безсвест почеток така по комерцијален рок па полека се прминува на старо и на крај се тера АЗРА, ЗАБРАЊЕНО ПУШЕЊЕ, ПСИХО МОДОПОП, ВАН ГОГ, АРХАНГЕЛ ЛАСТ ЕКСПЕДИШН, ЛЕВА ПАТИКА и кул ствари понатаму.

DAY OFF

на последна свирка шо им бев свиреа од Металика до ЕКаВе.
закон се и најбоњи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom