Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.525
- Поени од реакции
- 35.548
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Ивона ти е како Латас со цицки, или Латас you can fap to.Не ми ја чачкај Ивона pls, што и фали?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ивона ти е како Латас со цицки, или Латас you can fap to.Не ми ја чачкај Ивона pls, што и фали?

имплицираш на нешто или...?сте забележале Ивона на лето е наоблечена.....а на зима......гол врат![]()
Ах Ана..Од мерак вести гледав (не слушав) ..кај се изгуби женчето незнам..она ми е поим за убавина кај една жена

)) од Канал5 е убава да ја гледаш, ама правеше некои грешки при читањето порано, сега одамна не сум ја видел, ама сепак е нова, оправдано е. Татјана од А1 е професионална, јасно говори, а и убава за око. 

не баш амаимплицираш на нешто или...?

Абе од МТМ и Шутел повеќе ќе ги гледам него Латас.
Имаш гледано вести на Сител кога Латас води? Уствари, тој не води вести, туку монолог, 20 минути он збори во вестите, а 10 минути се реклами (или како што самот денес во вестите рече: вие гледате Сител без пари, рекламите плаќаат).Мислам, тој кога збори, мене ми се лоши, само напаѓа и напаѓа, и тоа истите луѓе со кои тој беше до вчера. Ако има грам срам и достоинство, нека молчи. Не мора веќе да ги подржува, ама нека не јаде таквото во јавноста. Бљак и срам за презентер/спикер or whatsoever.
Што ни направи нам (матурантите) полани?
Излага со break-news дека и ние матурантите ќе полагаме екстерни тестови, иако јасно и гласно беше кажано дека екстерни тестови ќе полагаат само до 3та година средно. И нормално, се крена паника, и ние на протести. За два дена, истиот тој човек, повторно со break-news соопштува како матурантите не можат да живеат без протести и дека тоа е традиција во Македонија да се протестира за џабе, кога екстерни ниту имало, ниту ќе има за матурантите?! WTF?!
А, оваа бумбарчето, пак, no comment. Денес ја гледав, и се засрамив што сум Македонец од таквите.
А чим не можеш да ги поднесеш зошто ги гледаш?
Ај за Ивона да сварам некако, симпатична е, ама овој паљачото?
Беше на Сител едно време, сега незнам кај се изгуби 
да да...Билјана Дебарлиева..беше едно време во МТВЛатас е најдобар во што? Неможам да поверувам дека некој сака да го гледа и слуша ЛатасАј за Ивона да сварам некако, симпатична е, ама овој паљачото?
Според мене најдобра е онаа од А1 со плавата коса, Биљана мислам се викаше... И Татјана е супер. Ааааа ќе го заборавив и ОгненБеше на Сител едно време, сега незнам кај се изгуби
![]()