Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.317
- Поени од реакции
- 34.725
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Ивона ти е како Латас со цицки, или Латас you can fap to.Не ми ја чачкај Ивона pls, што и фали?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ивона ти е како Латас со цицки, или Латас you can fap to.Не ми ја чачкај Ивона pls, што и фали?
имплицираш на нешто или...?сте забележале Ивона на лето е наоблечена.....а на зима......гол врат![]()
Ах Ана..Од мерак вести гледав (не слушав) ..кај се изгуби женчето незнам..она ми е поим за убавина кај една жена
не баш амаимплицираш на нешто или...?
Абе од МТМ и Шутел повеќе ќе ги гледам него Латас.
Имаш гледано вести на Сител кога Латас води? Уствари, тој не води вести, туку монолог, 20 минути он збори во вестите, а 10 минути се реклами (или како што самот денес во вестите рече: вие гледате Сител без пари, рекламите плаќаат).Мислам, тој кога збори, мене ми се лоши, само напаѓа и напаѓа, и тоа истите луѓе со кои тој беше до вчера. Ако има грам срам и достоинство, нека молчи. Не мора веќе да ги подржува, ама нека не јаде таквото во јавноста. Бљак и срам за презентер/спикер or whatsoever.
Што ни направи нам (матурантите) полани?
Излага со break-news дека и ние матурантите ќе полагаме екстерни тестови, иако јасно и гласно беше кажано дека екстерни тестови ќе полагаат само до 3та година средно. И нормално, се крена паника, и ние на протести. За два дена, истиот тој човек, повторно со break-news соопштува како матурантите не можат да живеат без протести и дека тоа е традиција во Македонија да се протестира за џабе, кога екстерни ниту имало, ниту ќе има за матурантите?! WTF?!
А, оваа бумбарчето, пак, no comment. Денес ја гледав, и се засрамив што сум Македонец од таквите.
А чим не можеш да ги поднесеш зошто ги гледаш?
да да...Билјана Дебарлиева..беше едно време во МТВЛатас е најдобар во што? Неможам да поверувам дека некој сака да го гледа и слуша ЛатасАј за Ивона да сварам некако, симпатична е, ама овој паљачото?
Според мене најдобра е онаа од А1 со плавата коса, Биљана мислам се викаше... И Татјана е супер. Ааааа ќе го заборавив и ОгненБеше на Сител едно време, сега незнам кај се изгуби
![]()