Најдобар напаѓач

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар напаѓач на денешницата?

• Тиери Анри

Гласови: 70 16,4%
  • Андреј Шевченко

Гласови: 23 5,4%
  • Алесандро Дел Пиеро

Гласови: 44 10,3%
  • Руд Ван Нистелрој

Гласови: 26 6,1%
  • Раул Гонзалес

Гласови: 13 3,0%
  • Дидие Дрогба

Гласови: 36 8,4%
  • Франческо Тоти

Гласови: 10 2,3%
  • Филипо Инзаги

Гласови: 17 4,0%
  • Вејн Руни

Гласови: 51 11,9%
  • Хавиер Савиола

Гласови: 2 0,5%
  • Ибрахимович

Гласови: 44 10,3%
  • Адриано

Гласови: 5 1,2%
  • Ето

Гласови: 50 11,7%
  • Роналдо

Гласови: 37 8,6%

• Вкупно гласачи
    428
--- надополнето: 13 октомври 2012 во 18:39 ---

Не, дека читам некои играчи Хулк, Бензема, Агуеро, Кавани , Левандовски.

Па добро, се збори за моменталниве напаѓачи, иначе нема збор дека феноменот беше, е, и ќе остане уште долго долго време најдобрата 9-ка.
Од моменталниве у најдобра форма е Фалкао, нема утакмица во која нема да постигне макар по еден гол, кине дечкото и за клубот и за репрезентацијата, а за Ибра не треба да се трошат зборови, долги години е у врвна форма, играч кој може цел тим буквално да го носи на грб, секоја чест за тоа.

После ова што го гледам сега, дефинитивно, без никаква конкуренција Фалкао е број еден и тоа далеку недостижен пред другите!
не би сакал да шпекулирам кој од младите ќе биде близу да го стигне, само би рекол дека ројс е еден од најдобрите млади напаѓачи!
И ова анкетава треба да се смени, фигурираат непостоечки играчи:pos:

Моментално Фалкао без дискусија...Иначе општо земено-Кинг Анри ! :)

Ибрахимович бр.1 потоа следуваат Марио Гомез, Кавани, Фалкао, Хунтелар, Ван Перси...

Ибрахимович бр.1 потоа следуваат Марио Гомез, Кавани, Фалкао, Хунтелар, Ван Перси...

ГОМЕЗ
ГОМЕЗ
ГОМЕЗ

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Затворајте темата..човекот си ја напиша листата моментално каде што го нема најдобриот напаѓач во Бундес лигата и меѓу топ 5 во светот Левандовски кој е Марадона/Меси/Роналдо во едно за Гомез

После ова што го гледам сега, дефинитивно, без никаква конкуренција Фалкао е број еден и тоа далеку недостижен пред другите!
не би сакал да шпекулирам кој од младите ќе биде близу да го стигне, само би рекол дека ројс е еден од најдобрите млади напаѓачи!
И ова анкетава треба да се смени, фигурираат непостоечки играчи:pos:

Ројс не е напаѓач :S

ГОМЕЗ
ГОМЕЗ
ГОМЕЗ

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Затворајте темата..човекот си ја напиша листата моментално каде што го нема најдобриот напаѓач во Бундес лигата и меѓу топ 5 во светот Левандовски кој е Марадона/Меси/Роналдо во едно за Гомез

ах бре момче, Гомез уште кога беше во Штутгарт постигнуваше по 25 гола во сезона а не пак откако дојде во Баерн, изминативе три сезони во ЛШ постигнуваше по 7-8 гола во сезона, Меси само завршуваше пред него.. за Бундес да не зборувам еве сега и на ЕП што беше постигна 3 гола така да полека со Левандовски, треба да јаде уште леб Полјакот за да дојде на тоа ниво, Гомез е многу поискусен, еве моментално на Лева не му оди, ама толку и ги гледаш Дортмунд, освен со Сити што си ги гледал можеби

ах бре момче, Гомез уште кога беше во Штутгарт постигнуваше по 25 гола во сезона а не пак откако дојде во Баерн, изминативе три сезони во ЛШ постигнуваше по 7-8 гола во сезона, Меси само завршуваше пред него.. за Бундес да не зборувам еве сега и на ЕП што беше постигна 3 гола така да полека со Левандовски, треба да јаде уште леб Полјакот за да дојде на тоа ниво, Гомез е многу поискусен, еве моментално на Лева не му оди, ама толку и ги гледаш Дортмунд, освен со Сити што си ги гледал можеби

Дортмунд лани цела сезона натпревар не пропуштив и глава ќе ставам дека повеќе од тебе ги гледав..за оваа година да не правам муабет..јас играм редовно кладилница и Дортмунд не ги испуштам од вид..ама да ги споредиш Гомез со Левандовски ти е исто како да ги споредиш Хурадо(од Шалке) со Линоел Меси...мислам смешно е не постои аргумент од твоја страна што ќе ме разубеди на оваа глупост..не ме интересираат статистики од минатите сезони..Левандовски го измисли фудбалот за Гомез и за многу други напаѓачи..тоа што тука го потценувате е друга работа

Дортмунд лани цела сезона натпревар не пропуштив и глава ќе ставам дека повеќе од тебе ги гледав..за оваа година да не правам муабет..јас играм редовно кладилница и Дортмунд не ги испуштам од вид..ама да ги споредиш Гомез со Левандовски ти е исто како да ги споредиш Хурадо(од Шалке) со Линоел Меси...мислам смешно е не постои аргумент од твоја страна што ќе ме разубеди на оваа глупост..не ме интересираат статистики од минатите сезони..Левандовски го измисли фудбалот за Гомез и за многу други напаѓачи..тоа што тука го потценувате е друга работа

Јас не го потценувам Лева, знам дека вреди но да му дадеме време, предвреме да не му ја ставаме круната на главата а тоа што ти го потценуваш Гомез е смешно покрај многубројните постигнати голови, тоа што не знае финти како Меси не значи ништо, и Нистелрој не знаеше но беше еден од најдобрите 9-ки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom