Најдобар македонски музичар

• Креатор на темата Креатор на темата realmusic
  • Време на започнување Време на започнување

Koj spored Vas e najdobriot makedonski muzicar

• Симон Трпчески

Гласови: 12 24,0%
  • Ана и Игор Дурловски

Гласови: 1 2,0%
  • Борис Трајанов

Гласови: 1 2,0%
  • Драган Даутовски

Гласови: 4 8,0%
  • Тоше Проески

Гласови: 12 24,0%
  • Благоја Начовски

Гласови: 0 0,0%
  • Владо Јаневски

Гласови: 5 10,0%
  • Друг(кој?)

Гласови: 13 26,0%
  • Влатко Стефановски

Гласови: 7 14,0%

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
кхм... тешко прашање. Секој си има свои квалитети.
Влатко како гитарист, Бодан како басист, Гаро како тапанар, не знам вокалите дали ги би сметале како музичари, кога би ги сметале од машките Тоше од женските Каролина.

Во секој случај како посебен би го стаил Роберт Саздов.

Sindikat напиша:
Море глупо дете ти па да мубам мајката ...:pos2:

Си го поштовам чоеко како пејач, убај ми се песните од него, има специфичен глас. Сите работи шо треба да ги има некој пејач. Шо не ти е јасно тебе сеа, ти не ќе ми кажваш кој ми е мене најдобар пејач. Ебаго ...
А ја мислев иронично тоа со Марјан го кажа, па викам види шо фин момак овој од Синдикат. Ако гласаме за најшупак, ја давам 10 гласа за Марјанчо.
Иначе, ја сум за Супер-мадафакин-Хикс. Или Пеце како поединец еве. :ojea:

Викторгг напиша:
А ја мислев иронично тоа со Марјан го кажа, па викам види шо фин момак овој од Синдикат. Ако гласаме за најшупак, ја давам 10 гласа за Марјанчо.
Иначе, ја сум за Супер-мадафакин-Хикс. Или Пеце како поединец еве. :ojea:

Е сеа ако го сакат сите Тоше и јас треба да го сакам. Јас Маријан си го поштовам шо тебам, тебе па да не ти сркна дома од манџата шо го нејќиш?
Неконвенционален чоек сум јас, чудни работи сакам.

Влатко Стефановски? Ако веќе гласате за репродуктивци барем гласајте за Симон Трпчески.

Sindikat напиша:
Море глупо дете ти па да мубам мајката ...:pos2:

Си го поштовам чоеко како пејач, убај ми се песните од него, има специфичен глас. Сите работи шо треба да ги има некој пејач. Шо не ти е јасно тебе сеа, ти не ќе ми кажваш кој ми е мене најдобар пејач. Ебаго ...
Како пејач можеби ги има потребните работи,но прво треба да се докаже како добра личност,а да се биде обичен пејач што се чепати и се прави бог пред другите :nenene:
Инаку кажав и ќе кажам,гласав за Симон Трпчевски,фасциниран сум од неговото вежбање,како што тој вели е 6 саати на ден,а по тоа што го имам читано,неговото детство било најблаго речено многу тешко,и познавам луѓе кои се запознале со него,и сите зборуваат дека човекот е со добра душа,а најважното е што тој е многу повеќе познат од била која личност од Македонија....така да мојот глас лесно го распределив уште кога го прочитав насловот на темата :smir:

P.S.Aбе луѓе чекајте,нели Шакира е 1/4 Македонка? :pos: :pos: :pos:

Најјак е Никола Бадев. Крај.

Според мене е Симон Трпчевскиto e to

Bada Bing! напиша:
:twisted: Арчи. :twisted:

Сеа ако наведуваме изведувачи од малку поалтернативната македонска комерцијала јас би ги спомнал ЛЕГЕНДА. Името кажува се, кој не ги слушнал треба да жали.

Арчи толку е алтернативен што се ствара нов паралелен универзум. :twisted:

Владо Јаневски

Bada Bing! напиша:
Арчи толку е алтернативен што се ствара нов паралелен универзум. :twisted:

Па не е најконвенционалниот музичар во Македонија. Дали реков музичар :tapp:, извинете.

Sho go nema nikade Toni Kitanovski... ili jazz deka...poslabo a? Inaku ete razbrav deka ima turneja so Cerkezi Orkestra pa i vo USA (New York, Boston) a na taa scena (znaci nekomercijalna muzika) malkumina nashi bi se pojavile. Bi glasl: drug (Toni Kitanovski)!

Зоран Маџиров... Anyone?

Сигурно се сеќавате на .

Интересен лик со извонреден слух и неповторена интерпретација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom