J
Johnny Stulic
Гостин
Овој Соколот е Митко што ја водеше на Канал 5 емисијата?zaboravivte da gi spomenete ili ne gi znaete Karamela ( prvata makedonska heavy metal grupa) ?
dali ste gi cule ili se sosem nepoznati za vas? pa ovoj gitaristot Sokolot ima jaki sposobnosti na gitara i znae da improvizira gajda na gitara i toia epten brzo solo ako nekoj znae da go iskopira ova pred moi oci ima podarok od mene
Иам нешто слушнато како глинено око и спаси ме не ми се баш нешто кизнај што.ne mozam a da ne gi izdvojam Triange nesekojdneven fenomen na naseto]
rock nebo i nesto sto na Makedonia oddamna i se nema sluceno da se pojavi nekoj bend kako niv od ponovive
Апропо другиве што ги спомна како александер овој беше пејачот на бадмингтонс лидер сеа ми се чини сеа имаше една песна Сите обични луѓе се викаше во панк-стил супер песниче после Санс го преработија за овие вториве прв пат слушам нема да коментирам ,а зијан ги знам од поодамна не донесоја некоја револуција или пак не направија некоја репродукција по некое синглче и на тоа останја можеби крива беше тогашната пгп-птб така ми се чини се викаше шо на македонскиве автори ги условуваше да пејат на српски јазик па некои и одбијаја као Мизар.
Јас попрво би рекол Бисбез се полегандарни него овие твоиве горенаведениве мада поштујем и тие горе само пак ќе напоменам дака нивното творештво беше многу минимално.