Најдобар Македонски Бенд!

• Креатор на темата Креатор на темата Sinisa
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар Македонски Бенд

• Мизар

Гласови: 45 11,5%
  • Леб и Сол

Гласови: 128 32,7%
  • Суперхикс

Гласови: 93 23,8%
  • Архангел

Гласови: 77 19,7%
  • Анастасија

Гласови: 13 3,3%
  • Кисмет

Гласови: 0 0,0%
  • Two Sides

Гласови: 4 1,0%
  • Suns

Гласови: 1 0,3%
  • Чиста околина

Гласови: 25 6,4%
  • Бадминтонс

Гласови: 5 1,3%

• Вкупно гласачи
    391
Епа....ја као шо гледам вака....до сеа само два - тројца ги спомнаа SMUT......:(:icon_conf:icon_roll

Леб и Сол мислам дека историски до сега имаат постигнато најголем успех , значи се најдобри, веднаш зад нив се Архангел и Мизар.
:oftopic:
Mesaja , Grim ,Гледам дека ги познавате DFL (Dedicated For Life) претпоставувам дека и сте ги слушале, а бидејќи едно другарче (Џоле - Underdog) од основно свири гитара во тој бенд , баш ме интересира како ги оценувате квалитетот и оригиналноста на музиката што ја свират. Ве прашувам пошто не сум имал можност да ги слушам

Bacillus gagous напиша:
Леб и Сол мислам дека историски до сега имаат постигнато најголем успех , значи се најдобри, веднаш зад нив се Архангел и Мизар.
Mesaja , Grim ,Гледам дека ги познавате DFL (Dedicated For Life) претпоставувам дека и сте ги слушале, а бидејќи едно другарче (Џоле - Underdog) од основно свири гитара во тој бенд , баш ме интересира како ги оценувате квалитетот и оригиналноста на музиката што ја свират. Ве прашувам пошто не сум имал можност да ги слушам

сакаш да ти пратам две три песни од нив?

Bacillus gagous напиша:

Sea u momentot go slusam nivniot album. Bi sakal da ti go pratam nekako samo problem e toa sto ne znam kade i kako. Sakam da ti odgovoram na prashanjata sto gi postavi ( znam deka ne se odnesuvaa na mene ). Muzicki gledano znaat da svirat. Produkcijata e slaba ( bi mozeko mnogu podobro). Mene licno mi licat na The Haunted, At the Gates, In Flames, Dark Tranquility, Amon Amarth. Za nash bend se prva liga. Inaku ti preporacuvam ako mozes da najdes nesto od Timesand. Deckite se od Kumanovo gi imam gledano i zvucea mnogo dobro. Ne znam dali imaat izdavano nesto.
Pozdrav !!! 8)

For me there's no contest here. :)

Проаѓам низ тебе
И се е така тивко
Мирно, идилично

Секогаш вон тебе
Секогаш вон мене
Ти не си логичен

Архангеле...

SAF se najdobri!steta sto veke ne postojat!a i DULE i KOKI ne se losi!

fxpxox,this home is prepared,alternation,lelek

Bacillus gagous напиша:

Абе, оригиналност кур....ИСТИ!!! At The Gates...праат шрединг и толку...иначе Џоле е ѕвер гитарист, (да се пофалам) ми сфиреше на гитарата у гаража и супер сфири...а и тоа шо си отиде од бендот му беше паметно....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom