Најдобар интернет според вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
Кабловски од Кабел тел. Не паднал веќе 4-5 месеца.

T-home. Другите се далеку зад нив.
Иако се согласувам со KIKIRIKIzaMIKI... Само погледнете ги цените и бајтите кои ги нудат другите соседни држави во споредба со нас и се ќе ви стане јасно...

http://synapse.blog.com.mk/node/227270#comment

T-home. Другите се далеку зад нив.
Иако се согласувам со KIKIRIKIzaMIKI... Само погледнете ги цените и бајтите кои ги нудат другите соседни држави во споредба со нас и се ќе ви стане јасно...

http://synapse.blog.com.mk/node/227270#comment

Па зависи. Србија и нема некоја поголема предност исто е и со Црна Гора, Босна и Албанија. Разлика има во Бугарија посебно Романија и Хрватска кои се далеку пред нас.

Се е срање...
Имам Т-Хоум 10ГБ, паѓа на секој 10-13 саати со по 200 мб трафик :@
Дали истото е и кај вас?

ADSL definitvno e najdobar i najstabilen

Јас искрено не сум задоволен од АДСЛ.
Имам приметено некои провајдери во странство држат и по 5-6 месеци без да падне интернетот, а АДСЛ по 20 саати максимум. Незнам што гледаш стабилност во тоа.

^ Грешиш. Интернетот се реконектира на 12 часа, а не паѓа.

THome. adsl. било кој пакет. Стабилен, брз.

Не памтам дека некогаш сум имал проблем со стабилноста, брзината или нешто друго. Сите тие, што ке кажат, дека не чини.. тоа е најверојатно, поготово во врска со стабилноста, некој софтверски проблем до нивниот компјутер или баксузот во тој реон гајтанот да не е добар :)

/vote for THome - adsl.

Најдобар интернет, чекаме оптика од Септември (Т-Home) :helou:

Па незнам...ама мислам по мое дека АДСЛ за цената што е мислам дека е Премија...
едно време ми пагаше конекција како луда ама тоа вило до сплитерот :back:

Duo Extreme ... :vozbud:..perfektno raboti do sega .. bez padovi vo konekcija , super brzina ...letaaa

imav On.net ama se zaebav so go staiv :nesum:,ja mislam deka max adsl e najdobar spored mene

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom