Најдобар голман

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар светски голман?

• Вкупно гласачи
    326
Статус
Затворена за нови мислења.
Serpico напиша:
Фараоне... муабетот за Симан беше кажан на ист начин како и твојот за Бартез. Внимавај на смајлиња, на контекст... пред глупости да тропаш.

izvini ne gi vidov samo ja vidov slikata

the best e buffon bravos za coekot ama ni cech ne e daleku sea samo da zakrepni inace toj so ne ti teknuvase od werder e Tim Wiese ama ne e neso posebno. a i ste zaborajle da stavite dobri golmani kako amelia, gomes, akinfeev- ovaj posledniot e cudo od dete ke go bidi mnogu e dobar, a i frey toj go ima najdobriot refleks so go imam videno kakvi intervencii ima cudo, isto se dobri i kameni i itandje, a ste go staile dida coekot e za vo penzijaaaaaaaaaaa ne gleda pojke kakvi kiksovi pravi toa pa ne znam a mu go prodolzi milan dogovorot. :))))))) peaceeeeeeeeee

Van der Sar i Peruzzi. Ne 35-36 godini seuste branat kako vo mladite denovi. Koga sme vise kaj iskusni golmani, moram da go spomnam i dzverov

ballotta.jpg

najbolji e Casilas . Deckoto vo povece navrati gi spasil Real od poraz

cech najdobar golman a posle nego ide leman.inace od kaj bufon objasnete da ne se fascinirafte so odbranite vo seria b.

RossoNero, Dida e najbolji , dal ima drug? A od starite Zubizaretta , ludiot spanec :)

Ricardo дефинитивно, "мачка" на голот. :)

ragazza напиша:
RossoNero, Dida e najbolji , dal ima drug? A od starite Zubizaretta , ludiot spanec :)
Dobro be so cel pamet ova go napisa.Moze bese edno vreme dobar (ne odlicen) ama sega ne e najdobar.Ama tvoe mislenje si e tvoe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom