Најдобар голман

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар светски голман?

• Вкупно гласачи
    326
Статус
Затворена за нови мислења.
408.jpg

Буфон, многу јасно.:bilder: :bilder: :bilder:​

bez navreda ali taj so ja pravil anketata blaga veza si nema golman kako Petar Smichel da bide izostaven ince od ovie buffon najnormalno iako navivam za manchester

bez navreda ali taj so ja pravil anketata blaga veza si nema golman kako Petar Smichel da bide izostaven ince od ovie buffon najnormalno iako navivam za manchester

Aко зборуваме и за легенди, кои не играат повеќе, би рекол Дино Ѕоф :toe:
Темава мислам е за активни голмани, а ти шо навиваш за Манчестер е друга работа:wink:

Bufon се знае . Немора ни да се води анкетава :smir:

Леле бе, каков Буфон бе, Чех е најдобар голман и тоа убедливо! Да не навлегуваме, ама не ми јасно како велите дека е Буфон најдобар?
:)

Леле бе, каков Буфон бе, Чех е најдобар голман и тоа убедливо! Да не навлегуваме, ама не ми јасно како велите дека е Буфон најдобар?
:)

Заебаваш се бе ?! Чех ако е голман :tapp: Голови од центарот му дават , па голман ке ми се прави. Сега да не водиме инат се знае кој е кој нели .. Буфон е машинерија :smir: ( Немој Дивнето ја навредуваш , може да ти се налути . Ке те видам тогаш кој е кој :pos2: ):smir:

MeToNo1[MkD];919824 напиша:
Заебаваш се бе ?! Чех ако е голман :tapp: Голови од центарот му дават , па голман ке ми се прави. Сега да не водиме инат се знае кој е кој нели .. Буфон е машинерија :smir: ( Немој Дивнето ја навредуваш , може да ти се налути . Ке те видам тогаш кој е кој :pos2: ):smir:
Хехехехе :pos2: :pos2:
Него секој си има право на свое мислење :)
Можда 2-3 меча кога одигра по повредата Чех, не беше во форма, ама сега како брани..иначе и Буфон е тука некаде :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom