Најдобар голман (ракомет)?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

најдoбар голман според вас?

• Daouda Karaboué

Гласови: 1 0,6%
  • Thierry Omeyer

Гласови: 76 43,2%
  • Henning Fritz

Гласови: 9 5,1%
  • Kasper Hvidt

Гласови: 10 5,7%
  • Mattias Andersson

Гласови: 3 1,7%
  • Borko Ristovski

Гласови: 56 31,8%
  • Друг (наведи кој)

Гласови: 21 11,9%

• Вкупно гласачи
    176
Значи мислам дека е јасно.
Кој според вас е најдобриот голман на светот во ракометот и зошто?

Мене лично најбар што сум гледал е Тјери Омејер, дечково има на секој натпревар МИНУМУМ 10 обдрани, кога со Барселона кога играа имаше 29 одбрани кој е премногу одличен голман без сомнение.

дефинитивно тјери омејер .... најдобар голман на светот
btw: xfire слика се со омејер со најдобриот голман у свето ... саа цар си :vozbud::vozbud:

дефинитивно тјери омејер .... најдобар голман на светот
btw: xfire слика се со омејер со најдобриот голман у свето ... саа цар си :vozbud::vozbud:
Ајде бе мора ли да кажаш поарно да си кутеш ! :kesa::kesa::kesa:

spored mene najdobar e srpskiot golman Peric.:zver:
Dejan-Peric-1-29857-1-2.jpg

Погледнете ги клипчињата.

Па проценете кој е најдобар според клипчињата.

Најдобар во Мак Славјан Паунов нема шо :zver: се убива од бранење.

vo pravo si za Slavjan Paunov deskoto brani i na gloem fudbal ima oset za golman
Чим брани на голем, па е и голман за ракомет многу разлика е тоа, и мислам дека нема ефект поарно нека си остане на фудбал полесно.
Фудбал и Ракомет голманите никогаш не се исти.

абе имаше еден хрват, марио се викаше ама не ми текнува на презиме...бранеше заедно со шола кога станаа олимписки прваци и слично...ама не ми текнува како се презиваше...го викаа супер марио, и беше карактеристочно тоа што, ако го погодеа во глава, после рачунај едно 15 минути нема шанси гол да му дадеш:zver:

абе имаше еден хрват, марио се викаше ама не ми текнува на презиме...бранеше заедно со шола кога станаа олимписки прваци и слично...ама не ми текнува како се презиваше...го викаа супер марио, и беше карактеристочно тоа што, ако го погодеа во глава, после рачунај едно 15 минути нема шанси гол да му дадеш:zver:

Марио Алилович?

Голманиот на МРК Вардар...незнам точно како се викаше!:tv:

се слагам со вас омејер е врвен тука со него се и фриц и арпад штербик,а за македонија некогаш шо бранел дефинитивно е шандор ходик,абе тоа чуда правеше на голот,а и борко не е лош.

се слагам со вас омејер е врвен тука со него се и фриц и арпад штербик,а за македонија некогаш шо бранел дефинитивно е шандор ходик,абе тоа чуда правеше на голот,а и борко не е лош.
Борко е подобар во неколку страни.
Брани солидно се грижи на нападите и контрите и создава чисти негови голови така да е концетриран подобро од овој другиов, барем според мене како брани и што прави борко е подобар.

А Цаци од ВВ Тиквеш шо мислиш јас мислам дека он е еден 3 најдобри голмани во македонската лига.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom