Најдобар голман (ракомет)?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

најдoбар голман според вас?

• Daouda Karaboué

Гласови: 1 0,6%
  • Thierry Omeyer

Гласови: 76 43,2%
  • Henning Fritz

Гласови: 9 5,1%
  • Kasper Hvidt

Гласови: 10 5,7%
  • Mattias Andersson

Гласови: 3 1,7%
  • Borko Ristovski

Гласови: 56 31,8%
  • Друг (наведи кој)

Гласови: 21 11,9%

• Вкупно гласачи
    176
Омејер без конкуренција засега е, исто и двајцата голмани од Барса се добри Каспер Хвит и како ли се викаше шпанецот :pos: не ми текнува

едит: Ми текна Давид Баруфет беше шпанскиот голман

дефинитивно омејер, ако се сеќавате таму неколку години назад на русинот андреј лавров мислам дека се викаше е тој зверка беше ...

Сета е јасна.:kesa::kesa::kesa:
Ти уствари го имаш ли видено Цаци како бране или само да се тропа.:baeh:
Ако беше толку јак Цаци ке го викнеа да брани за репрезентацијата, не е само во бранењето, Борко и постигнува голови, кој ги реализира сите контри на нашиот тим, така да..

btw, погледнете Омејер шо им прави:
Кил - Барсеолна кога играа во нашата група:

Не можев да одам ИЗМЕНИ, еве уште едно видео кој морам да ги пофалам голманите на чело со ОМЕЈЕР :

Глдајте :)

omayer e mnogu smiren i fantasticen refleks :D

a sterbik spored mene e zivotno vo pozitivna smisla i duri igracite kako da mu se plast nekogas i da promasuvaat od trema:vozbud:

omayer e mnogu smiren i fantasticen refleks :D

a sterbik spored mene e zivotno vo pozitivna smisla i duri igracite kako da mu se plast nekogas i da promasuvaat od trema:vozbud:

Тоа е голманската големина,да ги фаќа трема од него! Да одбрани 2 одбрани по ред после пикерите ќе се кочат пред шут!

Мислам дека во моментов Арпад Штербик е без конкуренција:toe:

Немојте Борко да го спомнувате, поголем гад од тој нема, па макар и гол да не прими цела сезона..

А темава е само за машки голмани?
Спомнете по некоја женска голманка.Не ги знам многу многу ама кога бранеше Дину во кометал беше ѕверка.Сеа не е тоа тоа.

Немојте Борко да го спомнувате, поголем гад од тој нема, па макар и гол да не прими цела сезона..

Борко Торко :pos2::pos2: шо јест јест се слагам со тебе мене ич не ми се свиѓа права свиња е :pipi::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom