Најдобар голман (ракомет)?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

најдoбар голман според вас?

• Daouda Karaboué

Гласови: 1 0,6%
  • Thierry Omeyer

Гласови: 76 43,2%
  • Henning Fritz

Гласови: 9 5,1%
  • Kasper Hvidt

Гласови: 10 5,7%
  • Mattias Andersson

Гласови: 3 1,7%
  • Borko Ristovski

Гласови: 56 31,8%
  • Друг (наведи кој)

Гласови: 21 11,9%

• Вкупно гласачи
    176

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Локација
Струмица
Значи мислам дека е јасно.
Кој според вас е најдобриот голман на светот во ракометот и зошто?

Мене лично најбар што сум гледал е Тјери Омејер, дечково има на секој натпревар МИНУМУМ 10 обдрани, кога со Барселона кога играа имаше 29 одбрани кој е премногу одличен голман без сомнение.

Значи мислам дека е јасно.
Кој според вас е најдобриот голман на светот во ракометот и зошто?

Мене лично најбар што сум гледал е Тјери Омејер, дечково има на секој натпревар МИНУМУМ 10 обдрани, кога со Барселона кога играа имаше 29 одбрани кој е премногу одличен голман без сомнение.

Па се слагам со тебе Омејер е одличен голман брани за германскиот Кил сега иначе е и репрезентативен голман на Франција исто така од поранешниве голмани така подобро што биле може да се издвојат хрватот Владо Шола а исто така да не го заборавиме како еден од најдобрите кои сеуште играат е и Хомбрадос од Шпанија мислам дека беше.
Иначе најдобри голмани мисла дека имаат Французите со Daouda Karaboué и Thierry Omeyer кои се едни од позаслужните за Олимписки шампиони во 2008-та како и Европски.

svenson od svedna mislam deka brane u portland malku e star sega no spored mene e najdobar a isto taka dobri se i ege sto brani za norveska palicka za kill i saric u spanija mislam za ademar deka igra gi ima mnogu

Омејер најверојатно, и Штербек е тука негде, ама блага предност му давам на французинот.

Најдобар во Мак Славјан Паунов нема шо :zver: се убива од бранење.
А најдобар на светот Омејер.:zver::zver:

Омојер е најдобар но тука негде е и Арпат Штербик голманот на Суедад Реал.:smir:

Омејер е дефинитивно најдобар
сум го гледал многу пати за Франција кога брани
разбива човекот:vozbud:

Омејер е најдобар.

Баш и сега го гледам, Металург гол не може да му даде

Јас би гласал за Хвит, данецот. Цар е човекот :helou:
А мислам дека џабе на листата е Карабуе. Поарно да беше Баруфет, чоекот е легенда на шпанскиот, а и на светскиот ракомет. Можи е постар, ама уште е добар :smir:

Омејер,Хвит,Штербик,Шкоф.....На исто ниво ми се...

Владо Шола, типов е ѕвер нема што само што сеа е малце стар и е у слаба форма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom