Најдобар фудбалер од средината!

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување

Aнкета - Најдобар фудбалер од средината во Свет!

• Вкупно гласачи
    208
Статус
Затворена за нови мислења.
Жити мајка како си можел да го ставиш Lampard а да не го ставиш Gerrard.... па Gerrard е 5 пати болје од Lampard... игра одлично дефанзивно, има перфектен пас и шут, знае да игра и напад и секогаш се јавува во време кога е најпотребно за Ливерпул...

Ronaldihno може има квалитет ама во моментов е камен.. тоа не е играч.. една сезона добар други 2 врска да нема...
Исто така фалат многу подобри играчи од овие што си ги пишал ( според мене си ги пишувал како што си навиваш ) како Pirlo, Fabregas , Nedved итн.

И Kristiano Ronaldo е мн добар , но ич не го сакам , сака многу да се прави затоа не гласам за него, али што е добар звер е !

Сепак, Gerrard -- The One and Only

Абе анкетава е “аскјдхалксдјхалскдј“ ама јебига то е!
Не знам шо барат Кварезма,Мансини,К.Роналдо,не дека не се суперјаки играчи,ама појма се да организират игра.

franCESC fabregas - maliot e 20 godini igra ko za posledno - kreator ,siba golista , motivator - najbitno
zelen za tituli ....

Стварно е глупо шо го нема Џерард во анкетата
Иначе за најдобар се знае Кристиано Роналдо

Ова сезона најдобар е Фабрегас , а Кака и Роналдињо се за никаде

Има појќе позиции и различни улоги за среден ред, од дефанзивен играч, до крило. Но че кажам ко Појол, НАЈДОБАР Е ПИРЛО!
Одличен организатор на игра.

Според мене најдобар на средината е Есиен.вредеше да се дадат толку пари за него.Вистонско куче на средината,безкомпромисен иргач,голем борец.Можда не е ѕвезда од типот на Ламбард,Балак,Жерард и не зема голема плата како нивната ама е најкорисен

Знам дека не може анкетата да биде којзнае колку долга, ама ај ставете ги Џерард, Диего и Рикелме па да правиме муабет. Тоа што го нема Џерард е тежок превид, посебно што на листата е Лампард.

Дефинитивно најдобар играч во средина е Ribéry.

ne zborete za ronaldinjo koa rajkard igra ili 4-2-4 ili 4-3-3 plus ronaldinjo ne igra sredina tuko levo napad

Жити мајка како си можел да го ставиш Lampard а да не го ставиш Gerrard.... па Gerrard е 5 пати болје од Lampard... игра одлично дефанзивно, има перфектен пас и шут, знае да игра и напад и секогаш се јавува во време кога е најпотребно за Ливерпул...

Ronaldihno може има квалитет ама во моментов е камен.. тоа не е играч.. една сезона добар други 2 врска да нема...
Исто така фалат многу подобри играчи од овие што си ги пишал ( според мене си ги пишувал како што си навиваш ) како Pirlo, Fabregas , Nedved итн.

И Kristiano Ronaldo е мн добар , но ич не го сакам , сака многу да се прави затоа не гласам за него, али што е добар звер е !

Сепак, Gerrard -- The One and Only

za ronaldinjo(iako poveke igra napad levo) lani bese kamen ama ovaa godina gleas dava golovi dribla ona ova ne zbori a za kristijano si u pravo i j
a go mrazam ali Gerard e zver:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom