Најдобар фудбалер на Балканот

• Креатор на темата Креатор на темата Martyr
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
од порано
панчев,аспарухов,стоичков,џаиќ,мијатовиќ,шукер,просинечки,осим,хаџи и попеску
сега...
пандев,бербатов,божинов,станковиќ,ковачевиќ(не сум сигурен уште ли игра),срна,модрич,загоракис,онај у болтон стелиос?,киву...

Дарко? Ако збориш за Дарко...игра сега во Олимпиакос!

MIslim spored mene najdobri se:Pandev,Berbatov,Vidic,Eduardo da Silva,Martin Petrov Haristeas,Dejan Stankovic,Bozinov,Darko Taseski(da igra u pogolem klub MOdric ce moze voda da mu nosi)ne mi teknuvaat drugi sega

Абе каков Харистеас не заебавајте и вие! Беше порано...сега врска си нема! Да знае да игра...нема да игра во еден од најслабите клубови во Бундес!

KЕЖМАН И ПАНДЕВ СЕ НАЈ ДОБРИ на балкано :P

Јас мислам Величе Шумуликовски е најдобар фудбалер на балканот
ФОРЦА ВЕЛИЧЕЕЕ

Dejan Stankovic најнормално =) Дејо МАЈСТОРЕ! Уф колку е добар.. =)

abe najdobar futbaler na balkanov nas e Dejan Savicevic:zver:
.....i se razbira Darko Pancev:olee:

Да вземем да направим Балкански отбор на 80-те, 90-те, и сега?
Ште стане интересно.
Например аз не мога да пропусна Краси Бал`ков и Иваjло Jорданов - за 90-те години.

Хм... и ште е хубаво да сложим и тренер на отбора. А това ште е много трудно - Гьоко Хаджиевски, Димитар Пенев, Льупко Петрович

Во моментов Пандев е број еден. Србите паднаа, хрватите ги нема никаде. Бугарите се борат ама освен Стилиан Петров што нешто праи, катастофа. Божинов е дупка.
Словенците, леле макјо, романците... хмммм Контра? нема шанси... грците, џабе шампиони. Еден асален нема.

PANDEV the best!!!
Da ni e ziv i zdrav i uste mnogu golovi da dade!
I fala mu za golot protiv Andora golot posveten na nasiot angel!
Pandev broj eden momentalno

Пандев е дефинитивно во моментов најдобар фудбалер на балканот! Нема коментар тука, типот е машина!

Dejan Stankovic,Nemanja Vidic,Goran Pandev,Dario Srna...
I site deca na Zvezda!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom