Најдобар другар

• Креатор на темата Креатор на темата ПрИтИ_гРл
  • Време на започнување Време на започнување
2 се... нив најмногу можам да му се доверам. Не викаат "ТРИО ФАНТАСТИКО". Инаку имам и многу други кои ми се блиски ама тие две се незаменливи... Ги сакам!

Две најдобри другарки. На едната и кажувам се, секогаш е спремна да ме ислуша, а другата ја нарекувам - кармичко наследство за мојата добрина која некогаш порано била искористувана. Се работи за девојка која никогаш не кажала ,,не,, кога треба да ми помогне за било што и никогаш не ми рекла лош збор. Единствената другарка со која не сум влегла ни во најмала расправија.Се појави во момент кога престанав да верувам во вистинско пријателство.Ама ете и тоа било можно.

Imam dobar drugar koj e 1 god pogolem od mene . Ushte od 4 godini se druzhime i si gi znaeme site nashi tajni na pr: 1 na uchilishte , neopravdan ili da mu kazham deka Me natepa mama :)) .. Toj mi gi chuva site tajni .. ne veruvam deka ke me izdade nekade ..Nema podobro od dobar drugar..

уффф теско прасане имам 3 - 4 така мнооогу добри другари,,, теско се одбират до сега со никој не сум се скарал во зивотот

"другар" е тезок збор и за да се биди другар е потребно многу.јас имам многу другари но не има верувам на сите затоа сто тие не се другари веднас ја издаваат тајната...но имам и другари со кои сме биле скарани и со години но тие не ги кажале моите тајни но секако и јас не сум ги казал нивните а еден од тие другари е едно дете со кое у4евме во основно и сеа секогас кога ке се најдеме многу си се постоваме...
ЗА ДА ГО РАСИПИШ ДРУГАРСТВОТО НЕ Е ПОТРЕБНО МНОГУ, НО ЗА ДА ГО ПРИДОБИЕС СЕ ПОТРЕБНИ МНОГУ МНОГУ ГОДИНИ.

Имам еден другар што од кога знам за мене знам и за него и буквално се` си кажуваме (малку оф топик ама доказ дека постои другарство помеѓу машко и девојка). Имам и една другарка што во изминативе 5 години сме неразделни, и ми е моето второ "јас".

Pa 2ca iam na koi mozam da im doveram se. Eve sega sum pred iskacanje so edniot :), posle tolku ucenje za kolokvium, glava mi explodira moram da izlezam negde. Cel den si nervozen napnat, se slushash so drugar ti i se se menuva...srekjen si edvaj cekas da se vidis i da napravis muabet (osobeno ako ne ste se videle 10 dena radi glupa kolokviumska nedela)

Па имам две три другарки и со секоја комуницирам на посебен начин
со едната се си се разбираме
со другата мораме да се скараме па потоа се гушкаме
со третата се видувам ретко и секогаш ни се сведува на раскажување
секоја е посебна на свој начин, тие ми се. Ги обожавам!
Останатите ми се пријателки, не можеш со сите да си близок:helou:

Имав 4 блиски ептем другарки ама како шо се кажало далечината го прави своето, сега мислам дека ништо веќе не е исто. Иако тие ми се пак нај нај другарки на кои баш се им кажував кажувам и ке им кажувам, сепак ја нема блискоста, се чувстувавм мн осамена!

Имам тројца.Со едниот сме заедно од прво одделение,а со другите веке 4 години.Стварно,не знам шо ке праев без нив,имало периоди во кои стварно ми помогнале,и со тоа мислам дека доволно си го докажале другарството спрема мене.
Инаку имав и уште двајца други многу добри другари,ама едниот си фати женска и се испапучари,а другиот премногу ја мешаше марихуаната со другарството,а тие две работи иако да,се мешаат,сепак неможат во секаков случај да одат заедно и мора на моменти да се разделат.Сега е горе доле се во ред,ама другарството е завршено.

3 најдобри кои ми се дел од секојдневието, 3 најдобри кои ги обожавам ама немаме време да бидеме заедно колку што би сакале, 2 најдобри од друг град.
Со сите блиска до гушење.

А за другарите не би раскажувала :pos:.

3 најдобри кои ми се дел од секојдневието, 3 најдобри кои ги обожавам ама немаме време да бидеме заедно колку што би сакале, 2 најдобри од друг град.
Со сите блиска до гушење.

А за другарите не би раскажувала :pos:.
Е да,ме потсети,
Исто и ја не би серел за другарките.
Порано имав многу,ама добив гадна навика да им се праам паметен,па така останаа малце.И така...:toe::toe:

ПА ја неам другари:nesum:
Сите другари што ги имав ги изгубив...Едниот ради женска (се фати со неа и почна да не не ебаа 2%, па ја откачи па фати друга ....ама пак иста приказна, па фати трета, па кој го ебе), Дргуиот исто ради женска, се фати со девојче со кое бев смртно скаран, и многу нормално почнавме да се оддалечуваме.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom