Најдобар download менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата vardarce
  • Време на започнување Време на започнување

Според вас кој е најдобар download менаџер?

• Вкупно гласачи
    65
Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Веб-сајт
www.kajgana.com
Повеќето од нас користат некој вид на download менаџер за симнување на датотеки, според вас кој е најдобар download менаџер? Јас го користев ReGet Deluxe и бев доста задоволен но неможев да го направам да проработи како што треба преку proxy па така сега се префрлив на GetRight.

Имам пробано 2-3 ама GetRight дефинитивно за мене е најдобар. Заедно со plug-in-он што е на Firefox - FlashGot комбинација, закон.

ја гласав за Internet Download Accelerator и многу сум задоволен од него и бољи е од DAP според мене а за другиве не знам не сум ги користел:)

Jas go koristam Internet Download Menager i sum prezadovolen od nego i vi go preporacuvam na site i normalno glasav za nego

Повеќе од десен клик > Save Link As ништо не користам :wink:

Одвреме навреме го користам ДАП, и горе долу се слични или исти останативе.

Инаку Операва има таков добар вграден менаџер шо не ни мора да го користам дап, исклучиво за спуштања наместени во одредено време (scheduled).

Acid напиша:
Повеќе од десен клик > Save Link As ништо не користам :wink:
И јас најчесто така. Ептен кога симињам нешто многу големо па за сваќи случај користам DAP или GetRight

deXterche напиша:
Имам пробано 2-3 ама GetRight дефинитивно за мене е најдобар. Заедно со plug-in-он што е на Firefox - FlashGot комбинација, закон.

i jas ja koristev taa kombinacija

za mene e najdobar dap i ne go menjam :)

MartinMax напиша:
Jas go koristam Internet Download Menager i sum prezadovolen od nego i vi go preporacuvam na site i normalno glasav za nego
Нема подобар.Сите погоренаведините ги имам пробано но овој е убедливо најдобриот.

definitivno FlashGet

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom