Најдобар дневен весник

• Креатор на темата Креатор на темата duffy_f
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар весник

• Дневник

Гласови: 38 18,2%
  • Утрински весник

Гласови: 11 5,3%
  • Вест

Гласови: 81 38,8%
  • Ден

Гласови: 12 5,7%
  • Македонски Фокус

Гласови: 3 1,4%
  • Нова Македонија

Гласови: 19 9,1%
  • Вечер

Гласови: 13 6,2%
  • Македонски спорт

Гласови: 31 14,8%
  • Не читам весник

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    209
Да, купувам, т.е. не јас, дедо ми секое сабајле Шпиц и Време купува, а понекогаш знае и дневник да земе, па си читкарам од време на време

Јас лично не купувам никогаш весник зошто знам дека дома секогаш има, моиве редовно си купуваат.

Вест последен пат купив за изјавата на Калиопи, инаку во последно време не купувам воопшто весници.

Дневник.

Најобјективен, најсериозен. Не секогаш сум се согласувала со тоа што го објавувале, но сепак највеќе ми се допаѓа од сите весници.

не постои таков. никој не ми се допаѓа повеќе.... дури некогаш ќе купам накај работа ама до 9 и 15 завршува во ѓубре...

Не ги купува во главно ги читам на интернет сите и само она што ме интересира.

Вест...малце наликува и на таблоид ама има најразлични содржини што ми се допаѓа...Дневник некако ми е сувопарен и обичен во изгледот :toe: сепак насловните на Вест се она што го продава весникот

Нова Македонија и тоа го читам заради татко ми. Одличен весник со доста статии и тоа си држи цена од 10 денари а има дупло повеќе текстови отколку другите. А и плус има истражувачки карактер и посветува доста за секоја област на пример за културата нешто што го нема многу кај другите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom