Се премислив мамата, башка ниедно време ... со тешко срце ама успеав за издвојам ... тоа би била првата опција, исчекувањето. Незнам што да искоментирам на тоа ... едноставно за минимално ниво ми е над сите други (без тоа последното ).
Ufff teshko prashanje...toa e ko da prashash dali ti e poslatka prvata kocka cokolado ili koga ke do izedesh na pola ili poslednata kocka cokolado...neznam....nemozam da se odlucam za edna faza...site imaat svoi ubavini.
Гласав за исчекување, пошто дефинитивно највише се палам у моментите кога знам што следи, ама уште ништо не се случува.... ептен ми се свиѓаат тие моменти, набиени со сексуална тензија, со погледи од кои фрчи страст, кога со твоето тело го допираш телото на другиот и насетуваш и си визуелизираш што ќе следи...мх мх мх... забегав.
Од самиот чин на сексот, во потесна смисла (пошто сепак во тизингот нема непосреден физички контакт) не можам да издвојам, стварно секој дел си има посебна лепота, и сексот не би бил толку убав кога не би постоеле сите фази една по друга како целина. :hump: ... без цигарата отпосле и без плаќањето нормално, пошто не пушам и не наплаќам.
ti nad mene.. не мислев на дркајне како секс, туку.. на цел секс после ти се жала ти се жала, вака оргазам така.. па прекукур ми иди таја си легнува ја го мавнувам НА РААТ уште еднашка )))
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.