Најдобар бурек според вас прават во...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Na avtobuska u Belgrad... Definitvno...I ne secat 1/4 tuku na grami ti go merat...300 grama... tamanka...

Забраев да каем дека и у ,,зоки крајче,, праа мн убав бурек не само у ,,реклама,,
Уф како ми се пријаде бурек со јогурче , ме мрзи да идем неам у близина кј да купим инаку :zlo:

Бурекџилница Боби на Тобако 2 Аеродром.

Летово во Охрид купив бурек од Мартина и превкусен беше. Дефинитивно најдобриот бурек што сум го пробала до сега. На второ место го ставам Кичевскиот. Во Скопје за жал до сега ниту еден бурек не ми се допаднал толку. Не знам дали е до сирењето или до брашното :toe:.

Јас летово кога бев Охрид го јадев најубавиот бурек. Бурекџилницата (не ми текнува како се викаше сеа...) се наоѓа во линија на Мекдоналдс и Пинк Пантер, кај што продаваа стари книги и сл. Невр мајнд, имаше еден „сараевски бурек“ - нешто како баничка, тенок и скоро 50 см долг. Внатре беше преполн, секогаш беше топол и имаше многу убав мирис. Тогаш првпат пробав бурек со месо...:kesa:

Јас летово кога бев Охрид го јадев најубавиот бурек. Бурекџилницата (не ми текнува како се викаше сеа...) се наоѓа во линија на Мекдоналдс и Пинк Пантер, кај што продаваа стари книги и сл. Невр мајнд, имаше еден „сараевски бурек“ - нешто како баничка, тенок и скоро 50 см долг. Внатре беше преполн, секогаш беше топол и имаше многу убав мирис. Тогаш првпат пробав бурек со месо...:kesa:

Арома З се вика местото на злосторот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom