Најдобар антивирус?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар АнтиВирус: Kaspersky или Norton?

• Kaspersky AntiVirus

Гласови: 192 29,7%
  • Norton AntiVirus

Гласови: 53 8,2%
  • Не знам, не можам да се одлучам.

Гласови: 30 4,6%
  • Што е тоа антивирус?

Гласови: 15 2,3%
  • AntiVir

Гласови: 39 6,0%
  • Некој друг (ќе наведам кој)

Гласови: 118 18,3%
  • NOD32

Гласови: 199 30,8%

• Вкупно гласачи
    646
Ја имав Авира до пред некој ден,стаив Нод и ми најде 3 вируси што Авирата не ми ги регистрираше...епа види :)

Зависи која Avira си ја имал Free и Premium не се исти

Па и јас пишав под ранг-листата дека јас отсекогаш сум користел АВГ и не ми значи многу тоа што тој на оваа ранг-листа е на 10-то место! Откако го користам никогаш сум немал проблеми со вируси!

Не верувам дека некогаш ќе има анти вирус кој е подобар од другите, барем не во скоро време. Зошто? Затоа што секој анти вирус работи според различни принципи. Еве на пример сега јас го имам Нод32 најновиот и ми вика дека немам вируси, да ставам сега друг антивирус сигурно ќе ми најде неколку. Потоа да го избришам и другиот и да ставам трет пак ќе биде исто. Значи поарно некаква заштита одколку никаква. :toe:

Знае некој колку пари е Kaspersky Internet Security 2010 и каде го има?:pipi:

Гледав таму и затоа прашав за цена бидејќи неможев да најдам таму:toe:

Ваљда го има во продавници што се занимаваат со компјутери и сервиси...:toe:

btw зашо да го купуваш кога можеш да го најдеш за џабе?? :)

Користам Авира .... но мислам дека лиценциран фулл пак касперскај е најдобро e...нодот го кочи компјутеро а нортонот го праи ултра бавен

Ваљда го има во продавници што се занимаваат со компјутери и сервиси...:toe:

btw зашо да го купуваш кога можеш да го најдеш за џабе?? :)
Мислиш дека со купена лиценца и со пиратска исто функционира антивирусот? Ако тама мислиш се лажеш!:toe:...А и при барањето на кракови и клучеви низ разни сајтови повеќе се полниш со вируси и разни други глупости :toe:

Мислиш дека со купена лиценца и со пиратска исто функционира антивирусот? Ако тама мислиш се лажеш!:toe:...А и при барањето на кракови и клучеви низ разни сајтови повеќе се полниш со вируси и разни други глупости :toe:

Не знам брат не се разбирам многу,ама јас додека имав Касперски со триал ресет го користев и исти ташак беше,вирусче не ми влезе во пц...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom