Најден бебето со пресечен јазик ја добива битката со животот

• Креатор на темата Креатор на темата Макед0нер
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да беше женско ти е гајле :unsure: абе анчо, анчо....21ви век сме. уште ако некој ги дели децата, овие машки, овие женски да му е*еш мајката на таков, сељак.
што има врска дали е машко или женско? дете си е дете, човек си е човек, полот воопшто не е важен. туку со време нека се фатат монструмите и нека ги казнат...................
Види јас мислам убаво сум напишал.Замисли да беше ЖЕНСКО.
За ЖЕНСКО дете цела дискусија ќе одеше во таа насока,зошто е ЖЕНСКО затоа е.....
ама види овде се работи за машко па да не брзаме со оценките кој и зошто.
Да беше ЖЕНСКО 102 % ќе зборуваа е да е машко немаше ова да биде,ама еве бидна,
и ќе беше зборењето она што јас го кажав шесто било и морало така да биде.

треба да се почека официјално соопштение,чие е бебето,
да не браниме никого ама и да не напаѓеме пред време,
а ако не е од „идиотите“
ако е од некое наше шмизличе што му се кренале нозете на 16 години,па татица да го фрли таму во двор и да ја заведе истрагата АААААА...ама ќе се открие верувам точно.

Во Арачиново не живеат повеќе Албанци, како што си пишал у претходниот пост, туку САМО Албанци.

Во Арачиново влегло "наше шмизличе"? Па полиција бре не смее таму да иде...

Анчо, не измислувај научно-фантастични приказни, само за да им дадеш непостоечко алиби на Албанците. Ме интересира која е побудата кај Македонците да измислуваат вакви работи само за да им дадат алиби на Албанците. Небаре ако веруваме дека не се они и ако секоја вечер под јастук си викаме ај можеби овој пат не се они, и навистина магично работите ќе се сменат.
Сега е годишнина од смилковскиот масакр, и помнам како по првите денови имаше еден куп ко тебе кои измислуваа најневеројатни приказни за тоа дека не се они. Моќта на автосугестијата нема до толку митски пропорции, не забегувајте. Можеш ти себе си да се убедиш, но реалноста не се менува така.

На човек кој гледа од страна му станува жал за Македонците. Сожалување од типот кога гледаш како ретардирано дете се мачи во животот, без можност да му се помогне.

треба да се почека официјално соопштение,чие е бебето,
да не браниме никого ама и да не напаѓеме пред време,
а ако не е од „идиотите“
ако е од некое наше шмизличе што му се кренале нозете на 16 години,па татица да го фрли таму во двор и да ја заведе истрагата АААААА...ама ќе се открие верувам точно.
Чичко Анчо, само колку за информација.

Во доминантно албанските села во Македонија, значи каде што се 100% Албанци, македонската полиција не стапнала уште од војната во 2001, а такви села се Арачиново, Липково, Танушевци...

П.С Ова можат и Албанците од тие села да ти го потврдат.

Во Арачиново не живеат повеќе Албанци, како што си пишал у претходниот пост, туку САМО Албанци.

Анчо, не измислувај научно-фантастични приказни, само за да им дадеш непостоечко алиби на Албанците. Ме интересира која е побудата кај Македонците да измислуваат вакви работи само за да им дадат алиби на Албанците. Небаре ако веруваме дека не се они и ако секоја вечер под јастук си викаме ај можеби овој пат не се они, и навистина магично работите ќе се сменат.
Сега е годишнина од смилковскиот масакр, и помнам како по првите денови имаше еден куп ко тебе кои измислуваа најневеројатни приказни за тоа дека не се они. Моќта на автосугестијата нема до толку митски пропорции, не забегувајте. Можеш ти себе си да се убедиш, но реалноста не се менува така.

На човек кој гледа од страна му станува жал за Македонците. Сожалување од типот кога гледаш како ретардирано дете се мачи во животот, без можност да му се помогне.
Ма јас ич не ги бранам,Баш и сакам уште утре да го фатат тој што го оставил-
фрлил тоа мало човече. И сакам еве да биде Албанец и по можност по кратка постапка,јаже а столчето јас ќе го подбутнам.
Да не мешаме тоа што спомна со тие убиствата, и ова овде.

И сакам еве да биде Албанец и по можност по кратка постапка,јаже а столчето јас ќе го подбутнам.
.
хах, не си ме сфатил.
Јас не сакам да биде Албанец, но сите факти укажуваат на тоа.

Можам само да претпоставам зошто му го исекле јазикот. Зашто мислеле дека така нема да му се чуе плачот и ќе си умре фрлено. Ти се плукнам во ретардираните.

.
Колку наши шмизличиња за возење со БМВ и парфемче се даваат на браќана од Арачиново.......ехеее

Можам само да претпоставам зошто му го исекле јазикот. Зашто мислеле дека така нема да му се чуе плачот и ќе си умре фрлено. Ти се плукнам во ретардираните.
Се разбира и е јасно дека на таа карта оделе,крфта побрзо да го угуши детенцето.

Експертизата на кајгана во најбрз можен рок го утврди идентитетот на сторителите на овој грозоморен чин, МВР спрема високи парични награди и обезбедено работно место во разознавачката служба за гореспоменатите експерти.
Ебаве тоа напорните, три страни го дрвите за: кој го сторил, како го сторил, зошто го сторил...стрпете се, почекајте, ке ги дознаат, што се брзате...туку да, заборавив, само дискутирате. ;)

Фала богу што Најден закрепнува, а на тој што му го дал името се надевам гревот ке му биде опростен.

1...2...
една...две ... ?

Се разбира и е јасно дека на таа карта оделе,крфта побрзо да го угуши детенцето.
Најискрено кажано тоа е далеку посурово е отколку да го убиеле на лице место.
Вака ќе се мачело и ќе умрело во болки незнаејќи ништо за животот.
Среќа што на крај се добро заврши барем за сега се надевам ќе продолжи на добро и на подобро.

За особата што го сторил овој крајно суров чин можам само да претпоставам дека се работи за крајно ретардиран човек инаку немам друго објаснување дури и Сатаната да слезе на земјава не верувам дека при здрав разум постои некој способен за таков чин.

Бог да чува што не ќе чуе и прочита човек по телевизииве и интернетов ... му го пресекле јазикот на бебето и го фрлиле ... :facepalm:
Ова е дело на неписмена раја па 21 век сме постои контрацепција, па и да дојде до непланирана и непосакувана бременост постои алтернатива т.е. абортус, а не вака роди го и фрли го на буниште(па уште со пресечен јазик) ... :facepalm:

Бог да чува што не ќе чуе и прочита човек по телевизииве и интернетов ... му го пресекле јазикот на бебето и го фрлиле ... :facepalm:
Ова е дело на неписмена раја па 21 век сме постои контрацепција, па и да дојде до непланирана и непосакувана бременост постои алтернатива т.е. абортус, а не вака роди го и фрли го на буниште(па уште со пресечен јазик) ... :facepalm:
Абе дади го само некаде.....кој ќе те праша за име или за било што.
Само дади го,а не вака да го измачуваш.Одма чим се роди само за болка да знае,да е давено и напуштено со отсечен јазик.
Стварно не ми е јасно што луѓе се тоа.....

Замисли сега кога ќе порасне и кога ќе прашува кој му се родители,зашто нема јазик и сл. и како ќе му биде кога некој ќе му каже што му направиле.
Стварно стока што треба да се мачи 24/7 до крајот на животот за овие што му го направиле тоа.

Абе дади го само некаде.....кој ќе те праша за име или за било што.
Само дади го,а не вака да го измачуваш.Одма чим се роди само за болка да знае,да е давено и напуштено со отсечен јазик.
Стварно не ми е јасно што луѓе се тоа.....

Замисли сега кога ќе порасне и кога ќе прашува кој му се родители,зашто нема јазик и сл. и како ќе му биде кога некој ќе му каже што му направиле.
Стварно стока што треба да се мачи 24/7 до крајот на животот за овие што му го направиле тоа.

Неписмена раја ти се тоа гарант(без разлика на етничката припадност) ... што не чуле за контрацепција ниту пак за абортус ... токму поради ваквите глупости што еве се случуваат(роди го па фрли го ко да е обичен партал) затоа потполно го оправдувам абортусот, ако несакаш да чуваш дете тогаш абортирај го на време !

Неписмена раја ти се тоа гарант(без разлика на етничката припадност) ... што не чуле за контрацепција ниту пак за абортус ... токму поради ваквите глупости што еве се случуваат(роди го па фрли го ко да е обичен партал) затоа потполно го оправдувам абортусот, ако несакаш да чуваш дете тогаш абортирај го на време !
Ако не сакаш да чуваш дете ќе си земеш гумица.
Ако веќе се случи бременост тогаш дај го некаде на сигурно.....абортусот и убавање на бебето кога ќе се роди за мене не е голема разлика.
Ако не го сакаш,а кога веќе е овде (зачнато),бар дај му шанса да си продживее и да направи нешто од својот живот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom