Најчист град во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата blaster1
  • Време на започнување Време на започнување
Ги кажавте сите само не најчистиот град во Македонија, се наога во најисточниот дел во МК, на надморска височина негде околу 1000м2, опкружен со планини и шуми и затворени фабрики, така за почист не верувам дека има а тоа е Берово. Незнам дали сте биле, па ако имате прилика ке се уверите дека е вистина. :helou:

Ги кажавте сите само не најчистиот град во Македонија, се наога во најисточниот дел во МК, на надморска височина негде околу 1000м2, опкружен со планини и шуми и затворени фабрики, така за почист не верувам дека има а тоа е Берово. Незнам дали сте биле, па ако имате прилика ке се уверите дека е вистина. :helou:
Таму нема луѓе толку за да загадуваат. :) Шала на страна стварно беровската околија е едно од најубавите и најчисти места во Македонија.

Има луѓе ама се помалце и помалце, ќе кажеш нема фабрики да загадуваат дека све ги затворија, и луѓево особено помладите бегаат, бараат егзистенција во Скопје и надвор од МК. Инаку Берово за туризам плаче, само треба уште инвестиции и уште некое хотелче. :wink:

Сигурен сум дека е Крушево. Луѓе има се помалку и помалку, ниедна фабрика не работи и плус се наоѓа на планина и од најблискиот град(Пролеп) од оддалечено околу 30 км.

Хахаха какви вицеви се изначитав, Струмица бил најчист град...???? Ај вака сега да ви кажам, јас сум Струмичанец и не зборам заинает туку колку да ви биде јасно, Струмица можеби е најчист град во Македонија, ама во Центарот на градот! Значи најпрометните улици. Кој не прошетал низ оние помалите улици малце подалеку од центарот слободно нека прошета и ќе има што да види, а да не правиме муабет за излезите од градот, излезот од градот накај Селото Куклиш - Депонија, излезот накај Село Добрејци - депонија, излезот накај Село Дабиле - депонија ( посебно реката таму каналот што е не е исчистен 100 години и смрди ко да умреле цело стадо овци ) И сега немојте да ми солите дека Струмица е најчист во цела Македонија, ниту пак некој друг град, ние Македонците немаме култура како прво и прво што значи дека секој фрла отпадоци кај најде и не го боли стапот дали тоа му пречи на некој, дали и штети на околината итн. Да ми кажете кое село е најчисто ќе ви поверувам, ама град никако! Сум ги видел скоро сите градови во Македонија и во ниту еден не сум видел чистота што го задоволува мојот вид на прв поглед. Доколку некој не ми верува слободно нека ми пише ПП или овде на темата ќе ви постирам слики од Струмица па после може да дискутираме уште повеќе.

Струга и Прилеп дефинитивно не се! Струга е може да кажам најнечистиот град каде што сум била( т.е кај што сум живеела), Прилеп секогаш си го поврзувам со немање клупи за седење во парк, немање корпи за отпадоци( мада сега Марјанчо го среди центарот) . Струмица ќе најчист град ако не ги сметаме деловите каде што се населени циганите. Другото се е чисто. А најчист град е Берово. Зеленло, свеж воздух, нема прав. Убаво!

Сигурен сум дека е Крушево. Луѓе има се помалку и помалку, ниедна фабрика не работи и плус се наоѓа на планина и од најблискиот град(Пролеп) од оддалечено околу 30 км.
Се согласувам, не само што е на планинско место и има чист воздух туку и луѓето се воспитани па не фрлаат кај ќе стигнат. Според мене тоа малку ѓубре што го има во Крушево го прават туристите:toe:

Струга и Прилеп дефинитивно не се! Струга е може да кажам најнечистиот град каде што сум била( т.е кај што сум живеела), Прилеп секогаш си го поврзувам со немање клупи за седење во парк, немање корпи за отпадоци( мада сега Марјанчо го среди центарот) . Струмица ќе најчист град ако не ги сметаме деловите каде што се населени циганите. Другото се е чисто. А најчист град е Берово. Зеленло, свеж воздух, нема прав. Убаво!
Се согласувам.Струга е најнечист град, не само во некој делој него цела Струга е катастрофа,делон кај пазарон е ко Ирак.

Кочани, а држи место и муабетот за Берово...

spored mene najubav grad e strumica, a najcist kocani..:back:
ps.od kocani sum

Струмица е најчист град.
Тој постот погоре за депониите е чиста дезинформација и ваљда произлегува од спротивниот табор што не се на власт (не е нивен градоначалникот).

Не мешајте политика ве молам.

Prilep definitivno.Od najgnasen dojdovne na najcist grad kako vo centarot taka i vo naselbite!

Чистотата у Струмица е ептен преувеличена,градо не е чис и точка, дека и да одаш само ако дујне некој ветар, ојде, ќе ти се напнат очите со не само прашина туку и од песок , е тва струмичане не е од шо градо е чист, само около трговскио се појавуват ѓупците со метлите у раката еднач неделно и тва кој мете а кој на ќошиинта се собират и гледат момичките. Уше еднч ќе кажам струмичане не се излезеле од провинцијалнио град да видат шо значи чистота.

Чистотата у Струмица е ептен преувеличена,градо не е чис и точка, дека и да одаш само ако дујне некој ветар, ојде, ќе ти се напнат очите со не само прашина туку и од песок , е тва струмичане не е од шо градо е чист, само около трговскио се појавуват ѓупците со метлите у раката еднач неделно и тва кој мете а кој на ќошиинта се собират и гледат момичките. Уше еднч ќе кажам струмичане не се излезеле од провинцијалнио град да видат шо значи чистота.

Ти у Сушица да не живееш?

Јас сум шетан момак. Ти си бил во Скопје или Гостивар, Радовиш или било каде да видиш дали е почисто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom