Најчеста причина за корпа?

• Креатор на темата Креатор на темата Tender Girl
  • Време на започнување Време на започнување

Кога давате корпа, најчесто причината е:

• Физичкиот изглед

Гласови: 57 30,8%
  • Карактерот

Гласови: 27 14,6%
  • Воопшто не ве привлекува

Гласови: 86 46,5%
  • Нешто друго (наведете што)

Гласови: 15 8,1%

• Вкупно гласачи
    185
Нема некоја најчеста причина. Зависи кога како. Некогаш поради карактерот, некогаш зашто ми се допаѓа друг итн... Може да има многу причини поради кои не би можела да бидам со некој!

корпа..колку навредливо звучи тоа..
посебно кога си излезен со цел чопор стрвници од другари кои само такво нешто чекаат некој да добие "
239_14722.jpg
"
Секако дека најрпвин се забележува физичкиот изглед (во случај кога не се познавате лично со тој/таа)..е доколку има бар нешто привлечно/убаво на него/неа тогаш следи било што..значи се почнува од "здраво..ја се викам петре - а јас трпана.и шо сеа?" следно што дознаваш ти си во некој ќош и се љубите страсно како да се знаете СТО години..па тука следи јас сум ваков - таков..јас сум ваква - таква каде што е фаза на површно запознавање на карактерите..
од тука се одлучува дали ке сакаме да продолжиме понатаму или ке ставиме крај на УАН НАЈТ СТЕНД...
епа размислете зошто најмногу се даваат корпи..

defenitivno karakterot ako po nekoe vreme izleguvane uvidam deka e debil togas cao priatno

vo zivotov sum bil so preubavi zenski ama i so kakvi grdi zenski da ti se zgnasi zivotot , koga sum pijan ne davam korpa , koga si pijan site curi se ubavi , e koga sum trezen najcesto zato so e grda ili neprijatni mirisi nesto :vozbud: :salut:

давам копра само ако не ми се свиѓа на изглед не е мој тип не ме привекува доволно или пак доколку се знаеме повеќе време може пак да го одбијам ако не ми се свиѓа каракктерот поточно ако треси многу...шо треба и нетреба

Од почеток ако не ми се свиѓа и така си останува... тука ништо неможам да сторам.
Исто доколку не се знам доволно, ми треба многу многу време за да ми се засвиѓа(ако бо меѓувреме не)..

Ако не ми се свиѓа или евентуално поради карактерот.

Која женска па мене ми се приближила?!:pos:(стварно)
Онтопик...па во иднина ако би давал корпа причината би била карактерот, воопшто да не ме привлече...или во тој момент да сум зафатен со друга...

давам корпа поради неколку причини...првата е физичкиот изглед значи девојката ако не ми се допаѓа и воопшто да не ме провлекува,втората причина за корпа е ако девојката е тотален немтур односно да не ми одговара за секаков вид на муабети....итн итн има уште ама во моментов не ми идат на памет

-Кога му започнува реченицата со ЈАС (јас ова,јас она)
-Класа сезнајко,кога типот се разбира и од машинство,од политика,економија,медицина односно кога му лепам прекар гугл
-Човек кој не знае да затвори уста а тропа само глупости и човек кој не разбира иронија
И нормално сето зачинето со физичкиот изглед.

можам сега до утре да теоретизирам зошто би дал корпа, ама во пракса им давам до знаење да не се трудат џабе ако воопшто не ми се свиѓа со што избегавам да лупам класична корпа за да не и дојде нејзе непријатно и за да не испаднам јас тежок чалам
инаку до сега имам двапати дадено корпа
првиот пат беше од инает (типката се понашаше ко кралица и премногу беше дигната, ама ме фати на заб кога рече дека може да го има секое машко)
вториот пат беше оти стварно беше катастрофа во изгледот, значи толку многу не ме привлекуваше а беше многу упорна шо немаше друго решение, интересно беше што јас сум висок човек (192цм) а она беше бааги пониска (170 отприлика) и цело време пробуваше да ме баци ама не достигнуваше до горе, другарите после тоа ме скинаа од зезање,шо само напрај уште понезгодно да ми биде:toe:

а да не почнам колку корпи сум јадел јас:kesa:

најверојатно оговарањата лаги измислици:toe:

Причина за корпа прва според мене е коа ќе ми биде многу досадно со чоечето а особено ако се одвива некоја монотона дискусија...или пак доколку чоечето е срамежливо или пак доста затворено,или доколку има детско понашање кое е несоодветно на негови години:nesum:...ги мрзам тие работи

Корпа давам ако воопшто не ми се допаѓа.Едноставно ако не гледам ниту една позитивна особина ниту пак имат нешто шо би ме привлекло.
Значи ако не знае да сврзи две реченици,не знае да ме насмее,ако не ми се допаќа надворешниот изглед,ако ми симнува ѕвези при првото гледање ништо ич од бизнисот:pipi:

Pa korpa bi podaril dokolku ne mi se sviga ne me privlekuva, ili ako se znaeme dovolno karakter pr. Kako so kaza leandra Jas ova ona.
I edno prasanje za devojkite dali davate korpi za da vidite dale e uporen i da se obide pak?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom