Најчеста причина за корпа?

• Креатор на темата Креатор на темата Tender Girl
  • Време на започнување Време на започнување

Кога давате корпа, најчесто причината е:

• Физичкиот изглед

Гласови: 57 30,8%
  • Карактерот

Гласови: 27 14,6%
  • Воопшто не ве привлекува

Гласови: 86 46,5%
  • Нешто друго (наведете што)

Гласови: 15 8,1%

• Вкупно гласачи
    185
Не давам корпа оти обично не ми се пуштаат, најверојатно оти не сум доволно атрактивно привлечен.
Ми даваат корпи најверојатно оти не сум доволно атрактивно привлечен.

Најчесто за корпите. :smir:

Мислам дека атрактивноста не е пресудниот момент за мислењето за некое маско кај повекето девојчиња мислам дека ако си по самоуверен нема да имаш никаков проблем кај девојчинњата(секаако кај оние што не летаат во облаци)

Физичкиот изглед - Kога сум бил пијан не сум се замарал како изгледа доволно било вечерта и чао пријатно утредента корпа би дал.

Карактерот - Доколку физичкиот изглед е добар ме привлекува и имам планче да придонесам и јас за да ми успее со девојката крактерот игра главна улога т.е тој е одлучувачкиот.

Воопшто не ве привлекува - Гласав за оваа опција ако не ме привлекува зошто воопшто да ја лажам и себеси да се спуштам на ниво од идиот со лажењето, најдобро е тука одма корпа.

Нешто друго (наведете што) - тоа би била глупоста, да има девојки што се глупи(зажал).

Па женските се помалце информирани во се тоа е општо познато...нив само ги интересира шминка,фризура,нокти,фитнес,штикли...али затоа се родени да заебат некој(и тоа на толку добро осмислен начин шо неможеш да замислиш)
Само бев искрен :) и од искуство :)

:shok:

Моето искуство го говори спротивното.Толку се површни мажите што ако расчепкаш под површина ќе се изнаслушаш глупости цела вечер.

Епа не барајте партнери в кафана ко сакате интелигенција. Петок вечер излегвајте во библиотека, наместо на кафе одете до МАНУ можда има по некој стар ерген или стара мома, на факултет дружете се само со професорите итн итн.

Нападност, дефинитивно.

*секако, пред се типот/типката која сака да освои некого да личи на човек

Тоа корпа е многу страшна работа и не може да се смета обично одбивање треба да биде деградирачки и да звучи како " мрш мори види се каква си":pos2:
Шала на страна според мене као најчеста причина е она "извини имам дечко" најверојатно придезвикано од физички изглед, а ако го пројдеш тој дел и започнеш конверзација и после тоа го јадеш онда си слабо начитан немаш харизма и незнаеш да лажеш...
За машките е најбитен изгледот па така да ако је ружна ко лопов и има бркови онда автоматски мозокот удара REJECTED, мада мене ми се нема случено зашто ни таквите ми се немаат пуштано најверојатно што сум од оние лепотаните што само мајката ги сака и то само пред гости:baeh:....

Поради недостаток на шмек (:

Или пренападно пуштање (:

Или глумење глупак за да привлече внимание (:

Да бидеме реални, и машките и женските.

Прва причина е физичкиот изглед - фактор борј еден по процент во "полнење на корпите".

Доколку физичкиот изглед е задоволитен според поставените критериуми, следи карактерот како причина за корпа кој според мене ако веќе ситигнеш до фазата кога ќе го представиш твојот карактер на некоја добра џенцка и ти даде корпа поради таа причина, тогаш брате ти си морон.

Трета причина може да биде незаинтересираноста за нова врска, мување, како сакате или корпа поради тоа што веќе личноста е во врска.

Сум давала корпи на машки пред да се фатам со дечкото бидејќи бев мала и не бев спремна за врска, единствено корпа му немам дадено на дечко ми се чудам зашто не му дадов зашто и тогаш бев мала, а сега давам корпи од една причина зашто сум во врска во која сум многу среќна :toe:

Што е тоа корпа?

dsfz

--- надополнето ---

Што е тоа корпа?

Кога ќе те отерат во три лепе пичке материне на фин начин и да не знајш каде е излезот од кафичот....

Иначе сум јадел корпи и контејнери а не сум давал зш сум немал прилика а причините се јасни нели... :pipi:

Најголемиот проблем што си го имаме двата пола е што често мислиме дека ако некој ни пријде ни направил индијанска за да не крене кон небото. Не правам разлика меѓу мажи и жени, некултурата и грубоста ни се многу често средно име. И јас некогаш бев дете и мислев дека така треба, набљудувајќи ги ова поголемите од мене. Ама негде таму на крај на тинејџерски период сфатив дека таквиот начин е ужасно погрешен.

Прво, штом човек се осмелил да ми пријде, за што богами треба храброст, го третирам како комплимент. Пристојна конверзација со човек никогаш не е на одмет, (секако освен ако не е некоја тешка будалетинка), макар и да не ми се допаѓа, за што има многу побезболен начин да се каже отколку превртување очи и поглед, "кај најде баш мене да ми се пушташ". Со разбран човек кој не те привлекува можеш на прва да се разбереш па и да си размуабетиш и на крај да си се разделите со добро. Со прост човек без манири и простачки пристап од типот "маче јао како ми се свиѓаш', веројатно сета комуникација завршува тука.

Трагедијата е што кој се изгорел на прост пристап неколку пати, лесно лепи етикета на секој нареден. Ова особено го прават жениве. А мажи, кога се работи за одбивање се посебно интересни. Или не знаат да ти вратат воопшто се збунуваат целосно или се однесуваат како светот да е нивен, а ти си мравка што ќе ја згазнат. Имам некои машки другари кои богами знаеле понижувачки да се однесуваат кон жена која се осмелила да им пријде. Кажи си извини имам девојка, не благодарам не можам да излезам со тебе, или не знам слажи нешто, ама третман како да е болна од колера скраја да е, е стварно непотребен.

Ова со физичкиот изглед. Мање, више. Бар за мене, како созревам така се повеќе ми се допаѓаат сајлент гајс, кои во толпа се сосем незабележливи. Обично по некое непишано правило таквите луѓе знаат најубав муабет да направат, не се нападни, а се страшно интелигентни. Човек кој не крева врева вообичаено значи дека не пати за внимание, и е одличен набљудувач. А со таква личност богами знам муабет да си направам.

Така што сајлент гајс версус се останато -1:0..:)

dsfz

--- надополнето ---

Кога ќе те отерат во три лепе пичке материне на фин начин и да не знајш каде е излезот од кафичот....
Никад чуо
Инаку идам у тре лепе пичке материне :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom