Најборбен играч

• Креатор на темата Креатор на темата ziak92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас е(беше) најборбен играч???

• Roy Keane

Гласови: 24 7,6%
  • Rino Gatusso(Milan)

Гласови: 103 32,6%
  • Vieira(Inter)

Гласови: 6 1,9%
  • Poulsen(Juventus)

Гласови: 15 4,7%
  • Anderson(Manchester United)

Гласови: 13 4,1%
  • Gerard(Liverpool)

Гласови: 20 6,3%
  • Totti(Roma)

Гласови: 4 1,3%
  • Materazzi(Inter)

Гласови: 8 2,5%
  • Ballack(Chelsea)

Гласови: 12 3,8%
  • Lampard (Chelsea)

Гласови: 7 2,2%
  • Fabregas(Arsenal)

Гласови: 13 4,1%
  • Puyol(Barcelona)

Гласови: 24 7,6%
  • Cantona

Гласови: 6 1,9%
  • некој друг...(наведи кој)

Гласови: 61 19,3%

• Вкупно гласачи
    316
Вејн Руни со Тевез во тандем (кучиња) :helou:

Oд листава..гласав за Виера... секогаш борбен...до крај се бори и никогаш не се предава... ѕвер... ЛЕГЕНДА на Арсенал...
али .. Коло Туре.. поборбен играч од него незнам... игра со срце..го остава срцето на терен... и повреда коа ќе заработи... трча и кине ... едноставно ГИНЕ за тимот... со сета последна сила игра.. до последен момент мислам дека ќе остане во арсенал и ќе игра исто како и сега какои пред 2 години и исто како и секогаааш.... :vozbud:

иако го мразам liverpool т.е looserpol MASCHERANO е еден од најборбените фудбалери на планетата моментално

Glasav za Ballack posto toj sekogas go dava svojot masimim i e aktiven i vo napadot i vo odbranata.Sekogas bil korisen i borben do kraj na natprevarot..

Руни,Гатузо,Андерсон,Кин,Есиен,Маскерано...Ги има уште

Ги има повеќе но меѓу нјадобрите се К.Роналдо Руни Андерсон и Тевес закон фудбалеришта.:tapp:

Ги има повеќе но меѓу нјадобрите се К.Роналдо Руни Андерсон и Тевес закон фудбалеришта.:tapp:
Не ме смеј бе.
Вака не сум се изнасмеал уште од кога сум се родил.
П.С. Немој не ме радуј !!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Он топик
Гатузо - "Најдобриот период во италијанскиот фудбал е кога јас сум повреден па затоа уживајте во Италијанскиот фудбал додека можете."
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Гатузо - "Најдобриот период во италијанскиот фудбал е кога јас сум повреден па затоа уживајте во Италијанскиот фудбал додека можете."
Фали ме усто зошто ќе те равчепам:)

Како вчера паметам, на еден меч порано, кога Емерсон играше во Јувентус, на мечот Јувентус - Милан, Гатузо го имаше земено под око Емерсон, и направи врз него 2-3 старта, за да го заплаши..Ама 4тиот пат Емерсон буквално му цапна на врат, и во продолжението Гатузо бегаше од Емерсон како вампир од Крст.. Исто така се зборува дека голем страв имал и од Гаскоњ, уште во времето кога Гатузо играше за Ренџерс...

Гласав за некој друг пошто Mesi го нема :)

гатузо ама не можам да гласам зошто?:nesum:

Гласав за Roy Keane оти сум навивач на Man U. Иначе најборбен мислам дека е Gatusso :D Ќе ти мавне ќотек ама битно ке ти ја земе топката :D И што е најважно не свират фаул против него :D

руни и гатузо ако го фати инаетот на руни ке те брка до мишина дупка! и ке те фати секако!

a Kaj e Be CACERES stvarno igracov e borben moze ne naj borbean ama bi trebalo da spaga vo ovaa anketa a ne znam zosto go ima ballack, fabregas, anderson

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom