Најбизарна причина за раскинување

:а?: Имав 15 години е*ате. -.- Ми дошло мене до сериозна врска на 15...
абе олабави се зезам не приметуваш ;)))
пс. не ми е галје колку си имала, ова стварно е сурово, дечко што те сака да доведеш до солзи.:nenene:

Коа бев 8 мо оделение едно девојче многу ме свигаше и сакаше да се муваме ама дознав дека навива за милан и нејќев нишо да иам со неа,арно ама после 2 години се реши да биде за интер и се фатифме.Сеа уште навива за интер иако не сме заедно хехе

Ja i rekov mora da te pomine mojot najbolji drugar a ja da gleam i posle da se prikljucam i ona nejkese i i raskinav!

Ми честита нова година со порака само и и раскинав
ај океј шо не дое со мене,али порака само прати бе :tapp:
али и онака беше при крај таа врска :toe:

Зошто не го пополиниш полето In Relationship На фб со мене.

Значи убедливо најбизарно беше после 6 месеци идење типка да те вара со буквално секој тип, со најдобар другар ( добро више не ми беше најдобар другар + детето пред 1 недела умре), а да нејќе да ти раскине. И кога ќе и кажеш дека сакаш да раскинесш она да ти каже "фала богу"...... Уште се каам шо не и врзав шамариште :nesum:

После 1 месец дечкото што го сака ко луда ми раскина со фразава:
Убава си, фина си, ми се свиѓаш ептен, али не те сакам и подобро сега да прекинеме.:tapp:
Бар да ми признаеше дека ме вараше, полесно ќе ми беше...

Убава си, фина си, ми се свиѓаш ептен, али не те сакам и подобро сега да прекинеме.:tapp:
не значи ако не те сакал дека те лажел со некоја друга..

ти можеш да бидеш преубава но тоа не значи одма љубов,сакање,не е све во изгледот:smir:

не значи ако не те сакал дека те лажел со некоја друга..

ти можеш да бидеш преубава но тоа не значи одма љубов,сакање,не е све во изгледот:smir:

Тамам работа ако е се во изгледот. Иначе ме вараше, не дека си правам филмови, ми призна после некое време. И ми кажа дека тоа била причината...:smir:

Незнаеш да се муваш, не си интересна и многу си мала за мене.
Така заврши мојата прва врска. Типот беше помал од мене. Грубо!

Кај бил крајно коректен со тебе, искрен и директен, ти мрчиш. Немаше да ти биде полесно, се лажеш и се тешиш зашо ти раскинале. Олабај се јеботе, на сите ни раскинале у животот, така учиме и сами да го праиме тоа. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ако дојде една врска до раскинување... секоја причина ќе делува бизарна, зависи од која страна гледаш. Така да муабетот со признавањето и олеснителните околности, некако не држи вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom