Најбизарна причина за раскинување

najbizarna i najcesta:jas ne sum za tebe, ti zasluzuvas da bides so nekoj drug, zasluzuvas da bides srekna bla bla :tapp:

Даа...Тоа го мразам.
Барем нека каже убаво, НЕ ТЕ САКАМ, не сакам да бидам повеке со тебе...
А не...ти заслужуваш подобар, не можам да те направам среќна...итн, итн...

Nе е до тебе до мене е :)
Ова е нај крш и нај анти шмек фраза прираскинуење!....
ејјј сеа се сетив....па ја имам ваква тема истакнато беее....сеа ке ја активирам :)

За раскинување како и за војна постојат повод и причина, поводот може да биде било која едноставна реченица, но причината секогаш е подлабока и никогаш не се кажува при самото раскинување, тaа едноставно лебди во воздухот:wink:

Во тинејџерските денови бивало се. Има некои и коа ќе наполнат повеќе години се уште се однесуваат незрело па се доаѓа до енкои формулации, нес ме еден за друг, така ни било пишано, ја те сакам, ама ти си по кафана/кладилница, тоа се ад-хок врски.

Не верувам во бизарни причини за раскинување. Секоја таква "бизарна" причина има добар back up во позадина со цел да не се повреди спротивната личност, да се прекине врската навреме поради неверство и слични непријатни ситуации за партнерот на кој му се раскинува или тој што раскинува.

„Те сакам, ама не сум заљубен/а во тебе“. Бизарно, глупаво клише, што во исто време е и лага.

Премногу сум била чуствителна:uvo:

Те сакам премногу за да бидам со тебе:pos:

Mn mi ebshe dosaden tipot nikako da go zasakam da go pocustvuvam blizok i go odbegnuvav kako kreten nekoj:vozbud: i na kraj mi se javi i mi vika nie ideme ili ne vikam iam problemi doma nemzoam decko sea i taka..do den denes sme drugari

Taa bese od Gjorce, i na utakmica Gjorce:Vardar jas navivav za Vardar i go pcuev Gjorce i nakraj go lapnav:):)

Ми смета што имаш машки другари :tapp:

Те сакаах, саа не те сакам.
Чао поздрав. :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom