Најбизарна причина за раскинување

Mene nitu edna vrska (osven poslednata) ne mi traela poveke od 3 nedeli.:toe: Potoa site prosto mi stanuvaa zdodevni i na site im raskinav na ist nacin:,,Sakam da raskinime od opravdani pricini."

honey-boney напиша:
Mene nitu edna vrska (osven poslednata) ne mi traela poveke od 3 nedeli.:toe: Potoa site prosto mi stanuvaa zdodevni i na site im raskinav na ist nacin:,,Sakam da raskinime od opravdani pricini."
И не те прашуваа кои се тие „оправдани причини“?

PSYtisfaction напиша:
И не те прашуваа кои се тие „оправдани причини“?

Toa e poentata...:vozbud: Da prasaat kade zgresile,da mislat deka se krivi,nekoe vreme ke se trudat da ja ispravat "greskata" i posle:helou:
Site prasaa koi se tie opravdani picini,ama nikogas ne doznaa koi se,koj znae zosto...:uvo:

slusajte ja pricinava eden sto mi ja ima kazano
" znaes, ti mene izgleda ne me zapozna dovolno. jas si imam psihicki problemi, nema da bidam vo sostojba da ja odrzam vrskava "

honey-boney напиша:
Toa e poentata...:vozbud: Da prasaat kade zgresile,da mislat deka se krivi,nekoe vreme ke se trudat da ja ispravat "greskata" i posle:helou:
Site prasaa koi se tie opravdani picini,ama nikogas ne doznaa koi se,koj znae zosto...:uvo:
Аааа, ти демек у стилот на Кодот на Да Хани Бани. :zver: Да ги замислиш, да те мислат цел месец, да тупат глава, да бараат туторијали како се решаваат загатки, ребуси и криптограми...

A shto znachi zborot 'BIZARNA'?:pos2:
-Prashanje: Ke dojdesh vecher?
-Odgovor: Pogreshen broj birajte povtorno!

PSYtisfaction напиша:
Аааа, ти демек у стилот на Кодот на Да Хани Бани. :zver: Да ги замислиш, да те мислат цел месец, да тупат глава, да бараат туторијали како се решаваат загатки, ребуси и криптограми...

Otprilika taka nekako...da ne ispadne deka nemalo pricini da raskinam:toe: :pos2: Ama sega pretposledniot pat,decko mi me zamoli samo koga ke mu raskinuvam da ne mu raskinam so "sakam da raskineme od opravdani pricini",mu imaa kazano izgleda...I mu raskinav so "sakam da raskineme od neopravdani pricini..."Se razbira ne prasa koi se tie...bas me cudi:nesvest:

:tapp: ало на што личи тоа од оправдани причини...да не се крие позади твојот ник некоја позната фаца...ај ќе пораснеш

Zemzela напиша:
:tapp: ало на што личи тоа од оправдани причини...да не се крие позади твојот ник некоја позната фаца...ај ќе пораснеш

Mozebi,ne mozes da znaes....
A zosto be,so mu fali na nacinot na raskinuvanje...?Sakam da raskineme od opravdani pricini...:pos: Mnogu kulturno...A sto sakas da mu kazam?
Ako mu ja kazam vistinata,ke bide mnogu glupvo....Sto ke mu recam...?Ne sakam da bidam so tebe,zatoa sto mi se zdosadi...?Pa, i ne zvuci bas prikladno...A ti kako im raskinuvas na devojkite?Najdi mi podobar nacin,mozebi ke go prifatam...

A реченицата сакм да раскинеме од оправдани причини е прикладна? Како и да е реков ќе пораснеш па ќе се смениш па ќе се читаме за 3-4 години

Zemzela напиша:
A реченицата сакм да раскинеме од оправдани причини е прикладна? Како и да е реков ќе пораснеш па ќе се смениш па ќе се читаме за 3-4 години

Da,smetam deka e dovolono kulturna da raskines so nekoj so koj si odel 2-3 nedeli...Normalno deka ako e nekoja poozbilna vrska nema da raskines na takov nacin,temata e najbizarna pricina za raskinuvanje....:smir:

Ковчеста, ок. Од оправдани причини - те сфативме. :)

Не те обвинувам тебе, туку тие што прашуваат, гледам ќе почнат и 10 годишни да доаѓаат и да кажуваат 'како раскинале' на мал одмор откако претходно се 'фатиле' на голем. :wub: Причина - Малце пари ти даваат за ужинка - не те сакам веќе. :wink:

:oftopic: Да редно време е форумот да го оставите на старите!!!! Yeah, right... Bada, остави го девојчето да си каже што има.

Он Топик: најбизарно мое раскинување беше: Не си доволно зрел за мене (кажано од мудрецот herself!):pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom