Најбитното нешто во една врска

• Креатор на темата Креатор на темата CuCeNcE
  • Време на започнување Време на започнување
за мене најбитно е да се има љубов и разбирање, искреност, доверба, почит и добра комуниикација (да се има добри теми за разговор, а не да стојме и да се пулиме ко телиња еден во друг). И како шо спомна Наркос, битно е да ви е интересно со партнерот, иначе џабе е другото. :devojce:

љубовта,довербата,искреноста и почитта

:kafe:Па би почнала со разбирање, а довербата и страста би ги ставила на исто ниво...:pipi:

За да почнеш со некој да се разбираш и да му веруваш, односно да си во врска, треба да ти биде физички привчечен.. На пр. кога ке ти се присвиѓа некој ти не мислиш дали во иднина ке се разбираш со него или не.. туку си викаш: Уфф ама е згоден типов..ммм:vozbud: или слично нешто...
You're getting the point now, right? :helou:

koj so saka neka kaze ima pravo na svoe mislenje ( zabluda) ama seksot e stolb toest stub na edna veza toest vrska posto bez seks toa e bez vrska i ne e vrska he he:vozbud:

Од вакви теми серка ме фаќа искрено :)
Ептен се празни маабети..

Епа јас за Нова Година сакам Дедо Мраз да ми донесе....
Те такви се:tapp:

SEX! ili ,shto bi rekol drugr mi, SHTRAKANJE! Sve drgo se reshava lesno! Ama ako ne se pogodi sexot togash bataliiiii i iiii

..нема везе...
..инаку ја верувам дека за една веза треба како прво привлечност..после разбирање помеѓу себе..сличности во карактер...доверба...хемијата која се развива ...и сексот:wink:

e da prdnes na raat i devojka ti da ne ti sere za toa kolku si bil gaden i da go drvi za toa deka si prdnal 2 saata da zbori za toa
...

Да се игра со отворени карти уште на почеток,и да се најдат двајцата на иста бранова должина. Без продавање романтика,туку рационално грабање на мојата монотонија во времето,и истовремено претворање на истата во нешто досега неискусено и неопипливо. Приземјеност и да не се натпреваруваат уште од почеток кој е попаметен и кој е темелот на врската,многу тоа и го прават. Тоа ме нервира:)
Сепак,пред се,искреност и нормално,да има хемија,без неа,нема да постоиме:)

Само фактот дека е човекот со кој се будам секое утро, тоа е најдобрата база и основа која што може да се замисли, емоциите што се толку присутни што можеш да им го почувствуваш вкусот и да им ја видиш бојата.
Се понатаму се гради со разбирањето кое што секогаш го имаш со личноста која што ја љубиш (ако те љуби и он тебе, нормално :) ), се е до компромис и доза на сладок егоизам, сите коцки се сложуваат само ако има љубов и складност.:pipi:

Хемија, разбирање, компатибилност во комуникација, компатибилност во секс, разумност... љубов. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom