Најава за распарчување на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата concrete
  • Време на започнување Време на започнување

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Веб-сајт
www.luft46.com
Pred nekoj saat Jansa, Bus i onoj ciganot Solana ko najavija rasturanjeto na Makedonija.....
....................kolku vreme davate za operacionalizacija... ???

Pred nekoj saat Jansa, Bus i onoj ciganot Solana ko najavija rasturanjeto na Makedonija.....

Breej, tolku li sakas da ja snema Makedonija?
Ama nema da ja snema Makedonija.

P.S. Sto napisa pred nekoj den, deka si vlav?

Breej, tolku li sakas da ja snema Makedonija?
Ama nema da ja snema Makedonija.

P.S. Sto napisa pred nekoj den, deka si vlav?
Apsolutno NE, ama veke ocigledno toa veke nikoj ne go esapi...isto i kako tvoeto brcanje glava vo pesok.....
................da si MAKEDONEC e sostojba na duhot toa nema vrska so genetika ili kukjata vo koja si se rodil.....

ух, утопија план.

планот, доколку има таков, можеби е само вовед во поглобален конфликт во кој шо „големите сили“ ќе си поиграат малку стратегија. мислам дека чичко буш, и нарочито онај солајна, ги здоболе таквото за Македонија, Бугарија, Грција, Албанија...

Apsolutno NE, ama veke ocigledno toa veke nikoj ne go esapi...isto i kako tvoeto brcanje glava vo pesok.....
................da si MAKEDONEC e sostojba na duhot toa nema vrska so genetika ili kukjata vo koja si se rodil.....

Ama ne postoi Makedonec koj prizelkuva da ja vidi Makedonija unistena. A ti samo toa go zboruvas, deka MKD ke se unisti, deka Makedoncite ke gi snema, se` bukvalno od inaet na Makedoncite. Baba mi vikase "ne zboruvaj za losi raboti, da ne ti doet losoto"; ti postojano go dovikuvas losoto kon Makedoncite.

I sam si kaza deka ne si Makedonec. Se` e kristalno jasno.

ne prizelkuvam budalo mala...samo kazuvam sto ni se sprema...vadi toa glavata od pesok i pobaraj da procitas izjava od Ljubljana od pred nekoj saat....

...jas mozebi "ne sum" Makedonec , ama ti verojatno ne spagas vo inteligentni luge , plus rasprasaj se od kade ti bitusanec...takvi duduci vo bituski familii NEMA !!!

Таков план постои неколку века назад, тие што го ковале се заебале гадно и сега се превртуваат во гроб.
Алооо 3000 години и повеќе постоиме, опстануваме и ќе опстанеме.

ne prizelkuvam budalo mala...samo kazuvam sto ni se sprema...vadi toa glavata od pesok i pobaraj da procitas izjava od Ljubljana od pred nekoj saat....

...jas mozebi "ne sum" Makedonec , ama ti verojatno ne spagas vo inteligentni luge , plus rasprasaj se od kade ti bitusanec...takvi duduci vo bituski familii NEMA !!!

Ostaj go ti bitusanec al e umen, al ne e. Pocna da mi zalicuvas na intelcheno, so komentarite kakvi bile bituskite familii.

Da sakaa amerikancite da ne` snema, ke ne` snemase uste 2001 godina ili pak ke dozvolea da ne rasparcat do 1993 g. koga ne bevme pravno drzava, nit clenka vo UN.
Edinstveno sto moze da se sluci e da se dade del od Makedonija na Kosova, kako sto dadoa del od Srbija. No, ne moze tuku taka da ne` snema, isto kako sto ne gi snema Bosnjacite, koi patem se 40% vo BiH i moraat da imaat drzava.

Ne se ''sekiraj'', Makedonija mora da postoi, kako strasilo za Bugarija i Grcija i niven nespokoj. Ednostavno ne moze se da bide podmackano i za nasite sosedi, koi ukrale makedonska zemja i vecno ke spijat nemirno.

da sakaa amerikancite da ne snema kako drzava najlesno kje im beshe 1991 vo celiot vior okolu SFRJ...tie prvi dojdoja so 500 vojnici koga grcite sekojdnevno vleguvaa od kaj prespa so avioni po nekolku km vo nasha teritorija i nekolku tenkovi pozicioniraja na granica za vednaga vleguvanje...

da se DADE del od Makedonija ????? Verojtano epten sakas "tvoe" Bituse vo Albanija da otide ???
Uste ke ne delat ????? ebate politikata Makedonska..."bitusanec"...
...deleta ja parce te ja .......ke krsime casi ??? a???? taa si e nasa najmila......, ama drug ja "raboti"... :)
.......tipicno Gwujovski...pardon Ljubcovski :)

Готово е конкретен, готово, оовваа аа.а.а...сее..е.поосс..ллеее.ддните..буккввиии.. не’ сннеемммаааа..а..ааа..... тееммниицц..ццааа....аааххх..ууммреехххмее.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom