Нај кул место за излегување во вашиот град!

еднаш пишав дека кај нас најкул место е Gravity ама сега се прашувам дали воопшто кај нас постои ноќен живот, се е тапа ништо не се променило последниве 3 години, а некаде богами и 10

еднаш пишав дека кај нас најкул место е Gravity ама сега се прашувам дали воопшто кај нас постои ноќен живот, се е тапа ништо не се променило последниве 3 години, а некаде богами и 10

Мене поубо ми е Crossroads :)))

Во право си за то :). Мада во cross само на кафе ојме, ако е за пиење купуваме и по гимназијана, домон или в кале. :)

епа видиш немат каде затоа не ми се идет за викенди ваму

Sega kaj nas otvoren e nov kafic....MELODY i super je

abe spored mene najbolje bese vo park onaka sedis si picis pivo i pukas seir na glupi smizli :)
no bidejki sega sekoj vtor pocna da iskaca vo prakot i stana javna birtija taka da nema bi rekol deka ubavo mesto e.
a posle parkot najubavo mesto e castro i chelsea pub

Zdravo Makedonci!:helou: Sakam da znam da li u Skopje ima nekade Tose Proeski night- vecer vo koja se slusat pesni samo od Tose. Ve Blagodaram od srce. Pozz od Bugarija. :)

Нема такво место во моето Кавадарци бедно е навистина жалосно:kesa:

Во право си за то :). Мада во cross само на кафе ојме, ако е за пиење купуваме и по гимназијана, домон или в кале. :)

А од кај си ? и колку ви се движат цените на пијачките по локалите ?

За на кафенце, онака опуштено, чилаут .. Без разлика ден/ноќ ДЕФИНИТИВНО Екстрим. :3:

А за вечерни (особено викендашки) излегувања, најдобро место со најдобра жива свирка е кафаната Либра :cug:, тоа е за оние кои се по кафаните и цајките, а за оние на кои гласната електронска музика и гужвата им се приоритет, тогаш Селект им е ќец на десетка. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom