Нај кул место за излегување во вашиот град!

Прилеп-в парк во лето а во зима да речиме Апореа иако не е тоа што беше

Коктел Клаб карши Бристол, ептен топ место ентериерот е топ, услугата исто така башка коктелите се ммммммммммммм

БПШ- баша последна шанса :) најако место е тоа во бт ем е муфте ем ке јадиш семки или сончоглед , и плус то можиш да цауриш по битолцките чупиња или да слушаш трачој од битолските лупиња :pos2: ебати битолската шема

Прилеп-в парк во лето а во зима да речиме Апореа иако не е тоа што беше
Е па 'неки нови клинци', сте го испустиле местото. Срамота еј! Шо убо си беше кога бев јас гимназијалец! Аххх!:kesa:

Најкул е во сабота во градски парк да се излезе негде кај 23:00. Тогаш се маваат најголеми сеири на типците со ланци и со ќелавици или па оние со папагал фризури и дизел џемперчиња.

Ко во кино да си мераци :ojea:

Најкул е во сабота во градски парк да се излезе негде кај 23:00. Тогаш се маваат најголеми сеири на типците со ланци и со ќелавици или па оние со папагал фризури и дизел џемперчиња.

ВоВ мора да ви е интересно:):)

Еве вака. Јас како многу искусна шетачка по скопските кафичи, клубови и така натаму, со чиста совест и здрава свест можам да потврдам дека одамна немам така уживано во некое местенце, како што тоа се случува откако група битолски дечки го отворија Мезе-бар Сопотско во зградата на МЦМ. Пази, мезе-бар, не е ни ресторан, ни кафуле. Си пиеш пивце, винце, ракииче, а не кркаш скари, туку баш мезенце. Топено сирење во фурна, некои потпечени компирчиња, лепчиња, маринирани маслинки...а во позадина ти пее Едит Пјаф. Башка, амбиентот е убав многу. Стар адаптиран стан со високи тавани...мераци.

:pos: мене па ми е многу "Љ" кога ке видам чма***и кои дебилно оговараат ко стари баби и немаат попаметна работа.

иначе најкул место за излагање во мојот град е парк, еСеФ паркот, Лејде, Црква, Браво, Љубов и онаа дупкана Њу Ејџ :)

Нај кул место е да се иде во кафичот COOL, стварно кул си проаѓате...

COOL во ГТЦ приземје од страната на кејот, но од внатре на ГТЦ... т.е. кај обезбедувањето на ГТЦ натаму е...

Петок, Сабота најтоп и најкул место, кафе - бар COOL:vozbud:

skoga sum skopje trend a nekoj vikend koga ke mi tekne da odam ohrid(doma) nemo e najubavo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom