Нај-филмска атмосфера

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
probajte ja Thief 1...sami vo soba, vo temno, so slusalki na usite. Ke vidite sto e film.

Но тенкс. Леле играва ја играв кога имав хммм 10-11 години а можеби бев и помал, се беше во ред додека не излегоа бубачки и некој други ствари :). Се сеќавам дека не можев да спијам од играва :)

Max Payne, Call of Ctuhulhu, Call of Duty, Legacy of Kain, GTA SA

Но тенкс. Леле играва ја играв кога имав хммм 10-11 години а можеби бев и помал, се беше во ред додека не излегоа бубачки и некој други ствари :). Се сеќавам дека не можев да спијам од играва :)

priznavam deka mene licno, na 18 godini koga ja igrav, me bese strav i ne mi se igrase sam pa cekamv brat mi da dojde i da sedi do mene...

strava igra...kakva atmosfera i napnatost....a koga ke te vidat strazarite ( za bubackite da ne zborime) ...e togas stanuva ZAEBANO!!!! ....i dranjeto na likot kako posleden krik pred umiranje e.... u PM!!!

mora da se proba!

Дефинитивно Uncharted 2 и 3.

После нив не можам да играм никоја друга акциона авантура ко човек, едноставно толку е од мене. :)

Lighting_000.bmp.jpg

Ја кога играм Фудбал Менаџер ептен си влевам во филм, кога со некој слаб тим ќе тепаш некој силен тим, како навивачите ќе зборуваат и весниците ќе пишуваат за тебе, како кога некој тренер ќе те пофали на прес, па му го плескаш во фаца во Мурињо стајл "никогаш не сум слушнал за тебе", итн.. Ај отидав да играм Менаџер. :)

BATTLEFIELD 3 фрчење на метци покрај глава и тоа го слушаш експлозии,рушење на ѕидови со РПГ и уште мал милион работи !

ЕЕ 2008ма. Времето кога уште мислевме дека филмот е покул од видео игрите и дека игрите што го имитираат се џоа подобри.

Ама сега ја сфатив филозофијата подобро, сега од игра барам да нема никакви неигриви сцени, да нема одземање на контролата на играчот, да нема однапред напишани настани. Оти ако има играта се помалку и помалку е игра.
Ја кога играм Фудбал Менаџер ептен си влевам во филм, кога со некој слаб тим ќе тепаш некој силен тим, како навивачите ќе зборуваат и весниците ќе пишуваат за тебе, како кога некој тренер ќе те пофали на прес, па му го плескаш во фаца во Мурињо стајл "никогаш не сум слушнал за тебе", итн.. Ај отидав да играм Менаџер. :)
Епа тоа е така оти тука имаш игра и како повеќето те ангажира доста длабоко, самиот си го „правиш филмот“.

......
А инаку вака нешто што си останува игра ама е наџиџано со џоа филмска атмсфера :D... па поголем впечаток ми оставиле Splinter Cell 2 и постарите Call of Duty-иња, најмногу 5ката.

Brothers in Arms Hell's Highway уживав додека ги гледав тие како филм што се после секоја завршена мисија и пред мисија без да стискам Skip од толку што се соживеав со приказната. Исто така и други игри што се со WW2 како CoD2, Commandos Strike Force...

Half life
Deus ex 1
Unreal ..od 1998.. ne turnirot
rainbow six ..serijalot
diablo 2

svemirskata epopeja HOMEWORLD i Cataclisym

Da ne go zaboravam S.t.a.l.k.e.r. serijalot

COD i Medal of honor... kako super brzi akcii

... da ne ja zaboravam i Far Cry 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom