A
AnFem
Гостин
Може ли гол да ти се сликам?
И после како ќе ги оправдаш тоа чорапите што ти беа напикани во гаќи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли гол да ти се сликам?
И после како ќе ги оправдаш тоа чорапите што ти беа напикани во гаќи?
Слика ако лаже - рука не.Едноставно фати со рака и ќе видиш.
E zatoa sum da ja legaliziraat prostitucijata u ova pusto osmanlisko drzavice, pa da vidime dali ke ti se puni sandaceto, i dali ke gnjavis po 5 meseci za eden dejt... Ne deka iam nekoj kompleks tuku sku*ceno mi e od vakvo zensko ponasanje...Ама природна плавуша ли си? Ако си од оние фарбаните, не важи тоа за тебе.
Викаш ќе ми се преполне? Нека пратат слика прво, од тело(читај газе) и фаца, па после неколку месеци муабет по пп, од кога ќе ја дознаам нивната внатрешна убавина, ќе имаме дејт!Ако проценам дека вредат да дејтуваат со мене
![]()
Човеку се заебавам. Мислиш дојдено ми е на мене да барам ликови од тука за дејтање, па и внатрешна убавина да му проценувам по пораки.E zatoa sum da ja legaliziraat prostitucijata u ova pusto osmanlisko drzavice, pa da vidime dali ke ti se puni sandaceto, i dali ke gnjavis po 5 meseci za eden dejt... Ne deka iam nekoj kompleks tuku sku*ceno mi e od vakvo zensko ponasanje...
Џабе и е убавина со 3кг шминка ако тиквата и е празна.
Сум сретнал и убави ама култура еднаква на нула и глупа не знае два реда муабет да направи.
Поарно скромна паметна женска со природен изглед и без фарбана коса.
Женска која знае да сака и да има срце без грам шминка да се шета отколку некоја манекенка која ја поминал пола град и да треба да ја чувам од комшијата.
И после се чудите што се разведуваат епа така е кога внатрешно не се запознале.![]()
БРАТ ВНАТРЕШНА, НАДВОРЕШНА ЈА ЧЕ ЈА ПРОБУША И ИСТИША.
И со берберот на крајот заклучивме тоа е вистинскиот одговор што треба да го каже секој еден маж кој не е член наЛТБГ популацијата и филозофската дебата беше прекината.
Исто и јас така се согласувам, иако појма немам што значи тоа, верувам дека тоа е вистинскиот одговор на ова прашање.
Sto si smesna. Bitno e dali brka rabota vo krevet. Nema da go nosis pred oltar.И двата се битни.....
Sto si smesna. Bitno e dali brka rabota vo krevet. Nema da go nosis pred oltar.