Надворешен или внатрешен "изглед"?

• Креатор на темата Креатор на темата Martyr
  • Време на започнување Време на започнување
Не е мит бе, најубави сме и најпаметни, цркни!:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Паметни сме убави, слатки `ко бонбони
По нас машките лудуваат, `ко кученца се они
Ѕвезди ни симнуваат, цвеќиња купуваат
Пијачки ни плаќаат, со коли дома не` враќаат

Тралалалалала :свиркам: :):)

Паметни сме убави, слатки `ко бонбони
По нас машките лудуваат, `ко кученца се они
Ѕвезди ни симнуваат, цвеќиња купуваат
Пијачки ни плаќаат, со коли дома не` враќаат

Тралалалалала :свиркам: :):)

Не е мит бе, најубави сме и најпаметни, цркни!:icon_lol::icon_lol: :icon_lol:
--- надополнето: 22 август 2013 во 15:10 ---
Очекувај сега да ти се преполни сандачето со пораки:D
Ама природна плавуша ли си? Ако си од оние фарбаните, не важи тоа за тебе.

Викаш ќе ми се преполне? Нека пратат слика прво, од тело(читај газе) и фаца, па после неколку месеци муабет по пп, од кога ќе ја дознаам нивната внатрешна убавина, ќе имаме дејт! ;) Ако проценам дека вредат да дејтуваат со мене :pipi:

Крати врски и провод - надворешен.

Брак и животен партнер - внатрешен.

Не постои универзална формула за овие одлуки.

Maшките прво гледаат и трчаат по најубавите девојки, но потоа откако ќе изгубат на тој фронт ќе се повлечат на друг фронт односно ќе почнат да гледаат убавина и во не толку убавите(просечни)женски ... :icon_mrgr:
П.С. Плавуша природна е особа која природно има сини или зелени очи, природно има светол тен на кожата, природно има не мора баш оригинал плава но сепак светла/руса коса, одредени фацијални и конституционални параметри и.т.н. Инаку преку 50% од плавушите всушност не се плавуши туку се бринети со кафени очи и природна кафена коса, плавушите вистински се малцинство барем овде кај нас во јужна Европа, а фејк-блондинки има купишта !

жално е тоа што на многу од оние мисици им се расипува карактеров од премногу самоувереност

Maшките прво гледаат и трчаат по најубавите девојки, но потоа откако ќе изгубат на тој фронт ќе се повлечат на друг фронт односно ќе почнат да гледаат убавина и во не толку убавите(просечни)женски ... :icon_mrgr:
П.С. Плавуша природна е особа која природно има сини или зелени очи, природно има светол тен на кожата, природно има не мора баш оригинал плава но сепак светла/руса коса, одредени фацијални и конституционални параметри и.т.н. Инаку преку 50% од плавушите всушност не се плавуши туку се бринети со кафени очи и природна кафена коса, плавушите вистински се малцинство барем овде кај нас во јужна Европа, а фејк-блондинки има купишта !
Добро PIRATIC ти ме знаеш мене од негде, заљубен си у мене, па сега вака ми се пушташ индиректно? Како си ме oпишал во постовиве во кои те цитирам, ќе си помислам стварно дека ме познаваш човече :D
Да не ме манијачиш од некоја страна а, па сега сакаш внатрешно да ме запознеш? :pipi:

Ама природна плавуша ли си? Ако си од оние фарбаните, не важи тоа за тебе.

Викаш ќе ми се преполне? Нека пратат слика прво, од тело(читај газе) и фаца, па после неколку месеци муабет по пп, од кога ќе ја дознаам нивната внатрешна убавина, ќе имаме дејт! ;) Ако проценам дека вредат да дејтуваат со мене :pipi:

Може ли гол да ти се сликам?

Добро PIRATIC ти ме знаеш мене од негде, заљубен си у мене, па сега вака ми се пушташ индиректно? Како си ме oпишал во постовиве во кои те цитирам, ќе си помислам стварно дека ме познаваш човече :D
Да не ме манијачиш од некоја страна а, па сега сакаш внатрешно да ме запознеш? :pipi:

?? Не те сфаќам ич сега што сакаш да кажеш ...
Јас си пишав мое мислење, а дали тоа мислење ти си си го врзала дека за тебе се однесува тоа си е твоја работа, јас општо пишувам, никогаш не пишувам за поедини личности ... б.т.в. од форумов не познавам ниту еден член лично/во живо, само виртуелно ... немам појма ниту еден член на форумов како изгледа, а и не ни сакам да знам ... бидејќи можам и да се исплашам, а некои може и од мене да се исплашат и така ... ;)
Инаку мене многу ретко која може да ми се допадне ... под допадне мислам и во физички и во психички смисол !
П.С. Плавуша си ... и ако си, природна плавуша си или фејк-плавуша ... :D

Инаку мене многу ретко која може да ми се допадне ... под допадне мислам и во физички и во психички смисол !

Внимавај само да не бидеш како онаа принцезата што го чекала (та кизнај и дали го дочекала) коњот.
Бидејќи од принцот, ионака, одамна се откажала.
Ова е кажано најдобронамерно. :)

Внимавај само да не бидеш како онаа принцезата што го чекала (та кизнај и дали го дочекала) коњот.
Бидејќи од принцот, ионака, одамна се откажала.
Ова е кажано најдобронамерно. :)

Подобро цел живот човек да биде сам отколку да биде со особа која нема да му биде по мерка ... ова важи и за машките и за женските ... ;)

?? Не те сфаќам ич сега што сакаш да кажеш ...
Јас си пишав мое мислење, а дали тоа мислење ти си си го врзала дека за тебе се однесува тоа си е твоја работа, јас општо пишувам, никогаш не пишувам за поедини личности ... б.т.в. од форумов не познавам ниту еден член лично/во живо, само виртуелно ... немам појма ниту еден член на форумов како изгледа, а и не ни сакам да знам ... бидејќи можам и да се исплашам, а некои може и од мене да се исплашат и така ... ;)
П.С. Плавуша си ... и ако си, природна плавуша си или фејк-плавуша ... :D
Смисла за хумор друже од тебе, НУЛА. :facepalm:
Тоа ти е дел од внатрешната убавина, која јас ја барам, а ти ја немаш.
Готово, отпаѓаш од дејатње со мене... :pipi:
--- надополнето: 23 август 2013 во 00:43 ---
Може ли гол да ти се сликам?
Може, ама од позади или у огледало сликан да бидиш! :pipi:

Смисла за хумор друже од тебе, НУЛА. :facepalm:
Тоа ти е дел од внатрешната убавина, која јас ја барам, а ти ја немаш.
Готово, отпаѓаш од дејатње со мене... :pipi:

И да немам и да имам смисла за хумор форумов и не е баш некое место за хумор(освен оние теми во чек дис аут) ... мислам дека форумов е место за колку-толку сериозна дискусија помеѓу возрасни(полнолетни) лица !
;)
P.S. You are so ugly girl ... :place:

И да немам и да имам смисла за хумор форумов и не е баш некое место за хумор(освен оние теми во чек дис аут) ... мислам дека форумов е место за колку-толку сериозна дискусија помеѓу возрасни(полнолетни) лица !
;)
P.S. You are so ugly girl ... :place:
Смислата за хумор во сериозни теми најлесно се препознава. Ама ти другар уопште ја немаш. Што да ти правам, секој не е благословен да го има тоа. :)

P. S. You wish that, i know! :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom