Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ебење можеше да пишеш, а цицка наместо града не можеше !?За мене важен е внатрешниот изглед, остатокот како јака града(не Голема града е јака, некогаш и е дури лошо на пример) или боја на коса, градба и не е толку битен, посебно ако после ебење ми носи пиво в кревет.
Слично е и за сериозна врска и за пријателство.
Надворешен, јебеш ти внатреш изглед не ќе ја носам на ехо да и ги гледам какви и се јајниците, јетртаа и џигерот . А и не сум ни хирург ни гинеколог уште помалку гастролог илли касп па да се заљубуем у унатрашњи органи.
Нека праи бе, плуќа чиста ко на беба а пушам 15 години по 3 кутии на ден, срце ми работи ко сат, дигестивен тракт совршен никогаш ни киселина сум немал, гинеколог не ми треба ама доста жени уролози ми кажале дека пенисот ми е совршен и дека е исти онаков каков што е опишан и нацртан во учебник под заглавјето машки репродуктивен полов орган само што е 25,75 сантими а тоа било далеку над просек, една дури сакаше и да го слика за во енциклопедија,слезина и џигери заедно со бубрези и се тип топ така да ако сака да прегледува нека слика колку и душа сака само да не ме озрачи.Најбитно е прво сами да бидеме свесни за нашата внатрешна и надворешна убавина. Па, во зависност од тоа да бараме компактибилен партнер.
Кога велам да бидеме свесни, мислам на тоа да не се преценуваме себе си, за полесно да можеме да го најдеме златниот баланс.
А признајте дека речиси секој од нас во поголемиот број случаи е совршен за самиот себе, а забораваме дека совршенството сепак не постои.
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 18:12 ---
Другар, а замисли цурава што ти е по мерка да е истовремено хирург гинеколог и гастролог, и сака да ти напраи ренген.
Е, што праиме у тој случај?![]()
Може дечкото нема нивиДобра цицка и добар газ нива не ораат!
Ја цедеше перницата од вода .А кога се разбуди од сонот беше ли испотен ?![]()
Може некој на почеток воопшто физички привлечен да не ти е, да немаш никакви намери за нешто повеќе со него, но откако ќе почнеш да правиш муабет и да разменувате мислења и слични работи, сосема може да ти се промени ликот на таа личност. Така да, убавината - релативна работа.