Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nesakam da zvucam strasno ali 99% od lugjeto so imaat cuvstvo deka nekoj gi nabljuduva pogotovo dodeka se doma imaat duh doma ednostavno toj si nasol zasolniste vo tvojot dom neznam kolku e dobro i kolku e vo red da se protera od vasiot dom ali pobaraj pomos od lugje so so godini se zanimavaat so energo terapija po iskusnite od niv gi poznavaat site oni najdobro bi pomognaleне знаев како да ја наречам темава али е ок!Дали ви се случило кога сте сами во некоја соба или кога гледате филм потполно сами да ви се појави едно чувство како некој да ве набљудува ! мене тоа мн ми се случува и ме вади од памет ! не знам дали е до мене па ако на некој му се случува тоа нека пиши поздрав
Nesakam da zvucam strasno ali 99% od lugjeto so imaat cuvstvo deka nekoj gi nabljuduva pogotovo dodeka se doma imaat duh doma ednostavno toj si nasol zasolniste vo tvojot dom neznam kolku e dobro i kolku e vo red da se protera od vasiot dom ali pobaraj pomos od lugje so so godini se zanimavaat so energo terapija po iskusnite od niv gi poznavaat site oni najdobro bi pomognale
Не знам во кој филм си, ама не си смешен, ниту пак успешен во тролање.... Потруди се!Nesakam da zvucam strasno ali 99% od lugjeto so imaat cuvstvo deka nekoj gi nabljuduva pogotovo dodeka se doma imaat duh doma ednostavno toj si nasol zasolniste vo tvojot dom neznam kolku e dobro i kolku e vo red da se protera od vasiot dom ali pobaraj pomos od lugje so so godini se zanimavaat so energo terapija po iskusnite od niv gi poznavaat site oni najdobro bi pomognale
Nesakam da zvucam strasno ali 99% od lugjeto so imaat cuvstvo deka nekoj gi nabljuduva pogotovo dodeka se doma imaat duh doma ednostavno toj si nasol zasolniste vo tvojot dom neznam kolku e dobro i kolku e vo red da se protera od vasiot dom ali pobaraj pomos od lugje so so godini se zanimavaat so energo terapija po iskusnite od niv gi poznavaat site oni najdobro bi pomognale
Vidi ja ne sum od tie so pisuvaat gluposti i lagi po forumov nitu pa sakam da plasam nekogo ova so go napishav go napisav od iskustvo nedaj bozhe da ti se vseli agresiven duh doma pa da vidish kaj se ragja lebot... togash neznam dali nema da veruvash ili da mislish deka gluposti pisuvamНе знам во кој филм си, ама не си смешен, ниту пак успешен во тролање.... Потруди се!
Сподели искуството... Баш ме интересира.Vidi ja ne sum od tie so pisuvaat gluposti i lagi po forumov nitu pa sakam da plasam nekogo ova so go napishav go napisav od iskustvo nedaj bozhe da ti se vseli agresiven duh doma pa da vidish kaj se ragja lebot... togash neznam dali nema da veruvash ili da mislish deka gluposti pisuvam
Obicno ne se objasnuvam za vie raboti so site lugje ama cim insistirash ke probam da ti objasnam ne da te uveram... toa si e tvoja rabota... Imam prijatel so se zanimava so duhovni ucenja, meditacija, meditativni lecebni tehniki itn. on i mene me vmetna vo ovie raboti covekot ima pomognatoa na poveke od 250, 300 pacienti i ima pretvoreno nekolku kanceri od maligni (opasni) vo benigni (neopasni) i covekot e na dosta visoko duhovno nivo e sega lugjeto kako rastat duhovno pocnuvaat da komuniciraat so astralen svet na takva frekfencija opstanuvaat duhovite i drugi frekfencii so obicnite lugje ne gi gledaat. Inache covekov odi kaj lugje so go vikaat i so si imaat maka toj mi kazuvashe za slucaj kade sto bil kaj lugjeto doma i kako sto ja proveruval energijata na kukata setil duh gi prasal domakjinite dali imaat cuvstvo deka nekoj gi gleda gi nabljuduva dodeka se doma apsolutno site do eden kazale "da" im objasnil deka imaat gostin... i taka natamu i taka natamu........ Vsusnost duh koga ke se kaze se misli na nezaminata dusa site nie nosime dusa koga umirame taa se reinkarnira i prodolzuva da postoi duhot narodski kazano duhot... e dusa nezaminata da se reinkarnira i e zaglavena pomegju toa da povtorno se reinkarnira i postoi vo covecki oblik i pomegju ovoj zemski svet ali postoi nevidlivo za lugjeto ni napret ni nazat... e sega dusata moze da stane duh potocno da se zaglavi ako e zavisna od zemski strasti znaci droga,alkohol,seks ili ako ima mali decinja i tazat i opsto se zali mnogu po pocinatiot obicno duhovite ziveat zaedno i obicno vo stari napusteni kuki kade sto imaat mir inache problem se agresivnite duhovi koj mozat da gi plasat lugjeto i druga bitna rabota dokolku se poveke duhovi mozat da dejstvuvaat na materijata potocno da pomestuvaat predmeti. mislam deka dovolno objasniv od mene tolkuСподели искуството... Баш ме интересира.

[DOUBLEPOST=1407946911][/DOUBLEPOST]
Bozino me interesira kako se spravi ti so problemov poradi so ti si ja otvoril temava... taka odamna e otvorena temava ali sepak ako mislis deka e vo red da kazes spodeli