Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.sportvision.rs/index.aspx?pageno=59 ова е аутлет од Nike, кликни лево на Белград и имаш и еден Outlet Arena и Adidas.Идам у четврток до белград на ескурзија, па да ми препорача некој аутлет, или нешто каде што можам да најдам најк/адидас по нормални цени? разбрав нешто на кнез михајлова биле напумпани..
За мотел незнам ама знам дека со воз повратна ти е 2100 одприлиќе а со автобус ти е поевтино 1900 мислам, плус како што читав низ форумов со воз било многу поспоро. Сеа ако имаш мерак на возови, цепај со воз.ај препорачајте некое ефтино мотелче за 3 дена престој во белград?....и патот до белград да не знаете колку чини со воз?
Јас идам често во Белград...Имам другарка таму...
Градот е преубав...Скопје не може на малото прсте да му се фати...
Еве кај ви препорачала да идете:
Калемегдан тврдината
На кафе на Кнез Михајлова
Шопинг во Ушче
За ноќен живот има преубави клубови и кафичи, али кој стои подобро со финансии нека оди во Стефан Браун клубот (али претходно мора обавезно да се резервира)...
Населбата Вождовац е прекрасна и често знаеме јас и другарка ми да си се шетаме таму...
Иначе она живее одма позади Белградска Арена во Нов Белград, па и тука е ептен убаво...
Цел Белград ми е убав и кога ќе имам прилика секогаш одам...