На викенд во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата Никола II
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 јуни 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Темава ја отворам за сите оние кои имаат потреба да патуваат преку викендите до Белград, па со тоа би можеле да се организираме да одиме заедно за да ни испадне екстра брзо и екста ефтино. Јас сум со возило, и доколку се поделат трошоците на 4, 3 или макар на двајца, би било одлично.

Кој е за, нека пише.

А што има интересно по викендиве у Белград?

Мене ми е страв , можеби си сериски убиец , психопат...

Јас ќе ти пишам за почеток на септември тој викенд :)

Најверојатно ништо ... т.е. исто како во Скопје ... додатно има шљивовача, турбо фолк, дизелаши, сплавови и останати кич и шунд моменти ...
Многу подобра опција е Нови Сад

^Јас не сум бил скоро, така де не би можел да ти помогнам.

Викендов на пример има Пиво фест и многу естрадни гости од цел Балкан и од Македонија, еве линк http://www.belgradebeerfest.com/ , но јас имам потреба да одам почесто, практично би одел скоро секој викенд.

NE E BAS TAKA IMA STO DA SE VIDI BELGRAD NE E MAL GRAD IMA MESTA KAKO STO SE : NARODNIOT TEATAR,PRIRODNO NAUCNI MUZEI,MUZEI ZA TEHNIKA,MUZEI ZA UMETNOS,KNEZ MIHAJLOVA,KALEMEGDAN,SKADARLIJA,ADA CIGANLIJA,ZOLOSKATA GRADINA,AVALA,HRAMOT SVETI SAVA I USTE MNOGU DRUGI MESTA KOI NEMA DA TE OSTAVAT RAMNODUSEN STO SE VELI.A KUCATA NA CECA JA ZABORAVI LI COVECE ZNAES LI VO KOJ DEL NA GRADOT SE NAODJA.
Најверојатно ништо ... т.е. исто како во Скопје ... додатно има шљивовача, турбо фолк, дизелаши, сплавови и останати кич и шунд моменти ...
Многу подобра опција е Нови Сад

NE E BAS TAKA IMA STO DA SE VIDI BELGRAD NE E MAL GRAD IMA MESTA KAKO STO SE : NARODNIOT TEATAR,PRIRODNO NAUCNI MUZEI,MUZEI ZA TEHNIKA,MUZEI ZA UMETNOS,KNEZ MIHAJLOVA,KALEMEGDAN,SKADARLIJA,ADA CIGANLIJA,ZOLOSKATA GRADINA,AVALA,HRAMOT SVETI SAVA I USTE MNOGU DRUGI MESTA KOI NEMA DA TE OSTAVAT RAMNODUSEN STO SE VELI.A KUCATA NA CECA JA ZABORAVI LI COVECE ZNAES LI VO KOJ DEL NA GRADOT SE NAODJA.

а куќата на цвеќето ја заборави? :pos2:

белград е тапа град, нема многу нешта што вредат да се посетат.

Викендов на пример има Пиво фест и многу естрадни гости од цел Балкан и од Македонија, еве линк http://www.belgradebeerfest.com/ , но јас имам потреба да одам почесто, практично би одел скоро секој викенд.

Бев на 2 кои се одржуваа у Македонија, доволно ми се. Искрено речено, Белград не ми е град кој што би сакал да го посетам.

Белград "тапа" град? Да не имаш предрасуди некои? Дај не зборете глупости ако во Белград нема што да се види не знам во Скопје што може странец и турист да очекува... Мрак...

Белград "тапа" град? Да не имаш предрасуди некои? Дај не зборете глупости ако во Белград нема што да се види не знам во Скопје што може странец и турист да очекува... Мрак...

Нема мрднато даље од Табановце остај :)

Белград тапа????:pos2:
Ти дечко не си излегол од твоето селце изгледа.Јас бев минатиот октомври во Белград и си поминав супер.Па странци бре доаѓаат во градот само заради ноќниот живот.Денски има многу работи за посетување.А и цените на храната и пијалокот не се скапи.

Белград и Србија летово се џабе. Динарот рипа ко луд, 106 е евро моментално, така за шопинг, па и за ноќен живот преку викенд е скоро џабе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom