- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.153
- Поени од реакции
- 16.099
Ете доказ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без брада ми изгледа доста младолик а со брада доста постар.Ете доказ.
Серијата е секаде во државите иста каде има лиценца само адаптирана е за да биде соодветна со ситуациите во државата. Оние брачни проблеми и други проблеми можеби се целосно исти.
Загледав една-две епизоди од српската верзија и глумата е скоро иста. Исто имаше девојче со сршени раце, исто оној војникот беше малце груб со психијатарот. Некако приметив и ситните детали во глумата се исти поготово кај војникот чепка во стварите кај психијатаров, исто имаше кожна јакна.
Сепак серијата е стварно добра а и добра е онаа емисијата што оди недела каде се зборуваат на темите кој се обработуваат во серијата. Кога станува збор за серии малку мрднавме од некоја точка. Доста е веќе тип на серии Салон Хармони, Погрешно време содржински со подзастарена глума.
А не може ли симпатичен човек да е психијатар, зар не постои таков, па и во Мкд? Зошто да зеле друг актер, зар сите психијатри мора да се грди и непривлечни за да лечат некој?
Мене ни Никола лично не ми е нешто симпатичен ко човек, може будала сум, али без тоа брадата уште побетер ќе изгледа.
Баш интересна и една од поубавите,се жалеа дека нема ништо наше мк па еве сега има и мислам дека треба да се испочитува,сепак е проект со труд...
Ајде ајде лангелина и адвокат доби
Абе ако не ви се гледа серијава не ја гледајте ебате просто и едноставно,не мора стручњаци за се да изигравате.
Вчера епизодата беше најдобра од сите меѓу милена и докторот,се видоа со жена му,сигурно си претпостави оваа дека таа е пациентката,ако продолжат дејствијата денес баш ме интересира како ќе реагира. Инаку после минатиот вторник бизарно е ако војников пак дојде на терапија,мислам дека си кажаа се што имаат да си кажат,освен ако не е некое извинување или земање на кафе матот.
Јас серијата почнав да ја гледам токму заради Никола. Во принцип ми е ок серијата има пропусти пример Ивана кога дојде наврната облеката и беше барут сува , а косата делумно мокра. Само не гледам на некој такви ситници. Смиреноста на ликот кој му ја дава Никола ме фасцинира и ме изненади кога пукна и го нападна Владо. Во однос наа Зана може да се каже дека се поретки се фирмите кои би задржале жена после породилно , па уште да ја чека унапредување. Според мене подобар актрер од Никола неможеа да најдат.
Да бе. Само 45 епизоди. Требаше 1140 ко Малечката невеста. Кретени!Само толку малку?
Уште на слушалки да си ја гледаш и верник можи ќе станам, греота сум ќе скинам конци ако продолжам да ги слушам глупостиве и така одење на психијатар ја сметам за тешка глупост, па уште и серија да морам да слушамИако пола од неделава не ми е изгледана, најдобри епизоди досега ми беа последните две терапии на Владо. Од оток, почнав да го жалам и разбирам. Тие две епизоди допреа до мене, другиве не ми се нешто ептен уверливи и допадливи за сочувство.