На што мислите додека мастурбирате?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

На што мастурбирате?

• на секс со некој што го знам и ме пали

Гласови: 251 61,1%
  • на секс со некој со кој сум имал/а секс и ми било убаво

Гласови: 53 12,9%
  • на јавна личност

Гласови: 17 4,1%
  • на романтика

Гласови: 9 2,2%
  • на ептен kinky фантазии

Гласови: 43 10,5%
  • ќе наведам во пост

Гласови: 38 9,2%

• Вкупно гласачи
    411
Во последно време морам да сум искрен на 2 девојки :) хахахаха кој неодамна сум ги упознал а кој се тие ?! хихихи

Уууууххххх уште едно прашање од X-files ...... кај ви текнуваат вакви тешки прашања ..... на што мислам.... хммм .... кога како, некогаш некоја што многу ме "усреќила" , некогаш си замислам некоја што ме пали(секси женска).... а некогаш не мислам па си пуштам филмче.... за разонода.....

уф јака тема :) .. ја откопав од кузнај кога али ми се виде интересна :)

па најчесто замислувам некоја шо ми е моментално на листата за потенцијални мувачици или женски :vozbud::vozbud::vozbud:, и цела работа после некако оди ко подмачкана :pos2:

До пред некои 4 месеци на женска ми али сеа на некои колешки што опасно ме палат:vozbud:

на секс со некој што го знам и ме пали

Најчесто на некои што ги знам и ме палат си правам некој филмчиња, на познати личности што ме палат или не мора некоја што ја знам, можи на некоја многу згодна девојка што сум ја видел на улица или на сцени од порничи во комбинација со некоја што ја познавам :vozbud:

Дали сум ја заклучил вратата....

На форумов Кајгана :drk::drk:.

hentai најомилени ми се .........
вшусност на ова
bdsm_bear.jpg

најбојли досега

ке си седнеш пред телевизор пушти тв 1000 и :tv::drk: од мерак
или пак некоја од Автобуска друго нема:toe:

мислам на некоја со која сум имал невероватен секс....

На ништо.
Маструбирам, немам баш време и концентрација да си вртам слики или филмови во глава.

Најчесто на цури шо ги знам и шо ме палет да не речам, а поретко на порки... Шо значит сам си прам филмчиња во глава :)
На истото:smir:

Добро бе девојки, не мислите на црни големи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom