На прва средба- ЌЕ СЕ ОМАЖИШ ЛИ ЗА МЕНЕ ?

• Креатор на темата Креатор на темата Jassna
  • Време на започнување Време на започнување
Стара момааааа :icon_lol:

Комшике денес идам на сточен пазар ,сакаш да дојдеш со мене да си одбереме нешто .. :pos:

Да не отиде темава у ЧДА... :)
Во секој случај, сакам да си ја читам Јасна. :smir:

--- надополнето ---

Јок... и на крајот со најрошавиот. ;)

Е, кога скока од рид, на брег...

Ako ne ti i pravi keif tipot, ako navaluva nema pricina da ne se ponasas sebicno i da go oteras nekade. Glupo ke bide, ako uste si vo kontakt so nego t.e. ako mu odgovaras na povicite, poraki i slicno, bidejki samata kaza deka te sledel, navaluval i slicno. Na prva sredba da ti kaze takvo nesto, a pred toa muabet ne ste pravele nikad, togas nesto tuka ne stima kako sto treba. Generalno toj e opsesiven so tebe i valjda za nego samo si ti i nikoja druga. Najpametno e da go ignoriras, da ne se zamaras so nego i da si go teras zivotot.

Што го мешаш Бранко Црвенковски,батали политика сега :)

Хахаха... немој не пипај ќе се налутат од таборот му, а од другиот ќе фаќаат сеир. ;)

--- надополнето ---

Е, кога скока од рид, на брег...

Се утепа од скокање од рид на рид, од рид на рид.. и на крај не на брег него во кал.
Жал ми падна за едно такво девојче... убава, стројна, тенка, висока, гради наа.. абе печена за мене и киниса со еден рошав, рошав, со гумени ракавици од далеку да му мафташ, ама на позиција во партија... Пу јаз`к.

Наравоучение: Џабе што си убав, кога не си партиски пролепшан. ;)

помагаме на Јасна или може општо да земиме :)
Јас можев уште одма да и го решам проблемот на Јасне,ама некои членови овде почнаа одма да фрлаат со камења по мене и си се повлеков...:toe:

Јас можев уште одма да и го решам проблемот на Јасне,ама некои членови овде почнаа одма да фрлаат со камења по мене и си се повлеков...:toe:

Не бе комшиј, не те сфати Јасне, ептен на маки беше за мажењево. Изгледа и дошло нож под грло за мажачка. :pos:

шала на страна, не знам јас што би направил ако мене ми се закачи таква особа, ама дефинитивно знам шо би направил ако, да речеме, на сестра ми и се закачи таква особа.

Има да го кренам на шамари па он после комотно нека се фрла од мост. Кретени бе!

Лелее темава, ме испосмеавте одсабајле :D
Кај е сега Јасне, да не се омажила, гледам не е активна од тогаш?

Кога ќе лижам не сакам семки од пиперка на носот! Сакам да речам дека треба да знаеш дека партнерот нема често пати пролив.

:pos:најнеспретниот пољубац било кога:eek: - ЗАМИСЛЕТЕ како им поминала првата брачна ноќ:pos:

ова е дел од емисијата Virgin Diaries која ќе се занимава со парови кои биле невини се’ до брак:tapp: и со нивното снаоѓање или НЕ во време кога се’ е сврзано со и околу сексот

го напаѓа ко пирана:ROFLMAO:
гледаност - за само 3 дена 1,673,732
читајте ги коментарите
awww zombies in love. How romantic.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom